Yunanistan'da 12 Türk dağcı kayboldu

Yunanistan'da 12 Türk dağcının kaybolduğu belirtildi.

Yunanistan'da 12 Türk dağcı kayboldu
Yunanistan'da 12 Türk dağcı kayboldu
GİRİŞ 24.01.2015 14:47 GÜNCELLEME 24.01.2015 15:00
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Yunan Polis ve itfaiye ekipleri, Kuzey Yunanistan’ın Katerini şehri yakınlarındaki Pieria Ori dağlarında mahsur kalmış olabilecekleri ihtimali ile 12 Türk turisti arıyor.

Katerini itfaiyesinden yapılan açıklamaya göre, Türk vatandaşı olduğunu söyleyen bir kişi Cuma günü Avrupa Acil Yardım Hattı 122’i arayarak, “12 kişi olduklarını ve yerleşim merkezinden uzak dağlık bir bölgede kaybolduklarını” söyledi.

Hürriyet’in edindiği bilgilere göre, arama Kuzey Amerika numaralı bir cep telefonundan yapıldı. Numara geri arandığında ise cevap verilmedi.

Cep telefonu sinyalinin Katerini şehrinin 20 kilometre kuzeybatısındaki kayak merkezi Elatohori’nin de bulunduğu Pieria Ori dağlarında; Moshopotamu, Elatohori ve Katalonia köyleri arasındaki dağlık bir noktadan geldiği anlaşıldı.

Polis ile itfaiyenin yanı sıra üç köyün sakinlerinin de katıldığı arama çalışmaları bugün öğle saatlerine kadar bir sonuç vermedi. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 8
  • arif gören 9 yıl önce Şikayet Et
    Nedir bu Yunan hayranlığı. Her platformda bizim karşımıza çıkan, uçaklarımızı, balıkçı gemilerimizi taciz eden ve AB konusunda bize engeller çıkaran Yunanistan'ın bozuk ekonomisini desteklemek için bazı tatlısu Türkleri adeta seferber oldular. Yok Yunan adaları, yok sirtaki dansı, yok Rumca şarkılar. Ne oluyoruz? Bu dağcılar da Türkiye'de tırmanacak dağ mı bulamadılar da Yunanistan'a gittiler? Rum dostları bir zahmet kurtarır onları artık.
    Cevapla
  • Sabit Kal 9 yıl önce Şikayet Et
    Avrupalılar yüzlerce önce sene bütün dünyaya yayılıp, çıkmadık dağ, girmedik mağara, dalmadık göl, keşfetmedik köşe bırakmadılar, Amerikayı, Avusturalyayı Asyayı Afrikayı ellerine geçirdiler, bizim vatandaşlar Yunanistanın bir dağına çıkınca yorumculardan fırça yiyorlar, ne işiniz var orada diye. Kafa yapımız değişmeyecekmi hiç?
    Cevapla
  • MÜSLİM MÜSLÜM 9 yıl önce Şikayet Et
    ne işiniz var diyeceğim amma olmayacak.ne de olsa oralarıda bizimdir.eğer para harcamaya gitmişseniz size güle güle, yok ülke içinse hemen arama kurtarma hariciye ile gitmelidir.Sahi hariciye uyuyor mu?
    Cevapla
  • Mehmet Tanriverdi 9 yıl önce Şikayet Et
    Hic umurumda degil
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    sen de bizim hiç umurunuzda değilsin biliyor musun
    Cevapla
  • rıdvan 9 yıl önce Şikayet Et
    bizim memlekette dag yokmu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD: İsrail'in Refah saldırısını desteklemiyoruz
Rusya'dan İngiltere'ye tehdit: İngiliz askeri unsurlarını vururuz