Meral Akşener'den suç duyurusu!

MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener, Latif Erdoğan hakkında suç duyurusunda bulundu.

Meral Akşener'den suç duyurusu!
Meral Akşener'den suç duyurusu!
GİRİŞ 15.05.2015 16:30 GÜNCELLEME 15.05.2015 17:25
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener, Latif Erdoğan ve iddianın konuşulduğu program sunucusu ile televizyonun genel yayın yönetmeni hakkında "iftira", "şantaj" ve "hakaret" iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

AKŞENER ADINA AVUKATI BAŞVURDU

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu'na Akşener adına suç duyurusunda bulunan avukatı, bir televizyon kanalında yayınlanan programda Latif Erdoğan'ın yaptığı konuşmaların kaydını sunuldu. 4 sayfalık suç duyurusu dilekçesinde Latif Erdoğan ve program sunucusunun konuşmalarına yer verildi. 

3 İSMİN CEZALANDIRILMALARI İSTENDİ

Programın sunucusu, kanalın Genel Yayın Yönetmeni ve Latif Erdoğan hakkındaki suç duyurusunda "iftira", "şantaj" ve "hakaret" suçlarının işlendiği iddia edildi, 3 ismin cezalandırılmaları istendi.

SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Suç duyurusu üzerine 3 isim hakkında Anadolu Basın Suçları Soruşturma Bürosu tarafından soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 28
  • ismail hakki efendi 8 yıl önce Şikayet Et
    Secim yaklastikca daha neler olcak seyredin her secimde öyle olmadimi ama allahin yardimiyla akp ti gumbur gumbur gelecek meral aksener hanim paralelcileri mahkemeye vercekti ama iyi oldu her sey meydana cikacak
    Cevapla
  • Aslantepeli 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadina guvenmeyin. Demedi demeyin
    Cevapla
  • mahsuni 8 yıl önce Şikayet Et
    paralel tvlerde görünüp iktidara gelidiğimizde paralelcileri hapisten çıkaracaz diyen meral hanıma dikkatli olun hakkınızda böyle kaset hazırlanmıştır diyerek uyaran latif erdoğana dava açılması ibretlik olmuş.
    Cevapla
  • zehra 8 yıl önce Şikayet Et
    niye latif erdogana suçduyurusunda bulunuyor.yapana değil haber verene yapmak neyin nesi? heryerden saldırıyolar yahu hükümetimize ve yakın olanlara.En büyük Allah yardımcımız da Allah.
    Cevapla
  • Adalet 8 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlara bakınca kafayı yememek imkansız, latif erdoğan kaseti olduğunu iddea etti, yani bildiğin zina ile namusu ile meral hanıma iftira etti, ne uyarması ne iyiliği, zaten boyle birsey olmadığından meral akşener iftira davası açıyor
    Cevapla
  • Hukuk 8 yıl önce Şikayet Et
    asıl sen kendine bak. latif bey zina iftirası atmadı kasedin varlığından haberinin olması kasetteki diğer kişinin kendi talebesi olması nedeniyledir. pensilvanyadaki zat kendisine kaseti eski emniyet imamları için gönderdiğinde şiddetle izlemeyi red etmiştir. iftira olduğunu söylemiştir.
    Cevapla
  • Adem 8 yıl önce Şikayet Et
    iftira etmedi o programı seyrettim, böyle bir uydurma var dikkatli olsun dedi, şimdi iyi oldu elindeki delilleri ortaya dökecek, Latif erdoğan mı meral hanım mı kim yararlı çıkacak göreceğiz, ellerinde kaset merali istedikleri gibi konuşturuyorlar yok öyle yağma.!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özel'i kabulüne ilişkin açıklama
Sosyal medyada lüks otomobil satışı: Piyasaya göre 5 kat aşağıda fiyatlar!