Yeşil'e kaset şoku! Soruşturma başlatıldı

Fethullahçı Terör Örgütü kapsamında Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Başkanı Mustafa Yeşil hakkında soruşturma başlatıldı.

Yeşil'e kaset şoku! Soruşturma başlatıldı
Yeşil'e kaset şoku! Soruşturma başlatıldı
GİRİŞ 16.05.2015 14:08 GÜNCELLEME 16.05.2015 14:08
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Latif Erdoğan'ın AHaber'de yaptığı açıklamanın yankıları sürüyor. Latif Erdoğan'ın "Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Başkanı Mustafa Yeşil bana Meral Akşener hakkında kurgu-iftira kaseti izlettirmek istedi, ben tepki gösterdim ve izlemek istemedim" şeklindeki açıklamasından sonra Savcılar harekete geçti. Mustafa Yeşil hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi. 

Latif Erdoğan'ın açıklamasından sonra iddiaları reddetmeyen ve hakaret etmeyi tercih eden Mustafa Yeşil sosyal medyada büyük tepki toplamıştı. 

GAZETECİLER VE YAZARLAR VAKFI BAŞKANLARI MERCEK ALTINDA!

Mustafa Yeşil hakkında bu iddialar akıllara Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı eski Başkanı Harun Tokak hakkındaki iddiaları da akıllara getirdi. Yeni Akit Gazetesi yazarı Hasan Karakaya geçtiğimiz Şubat ayında kaleme aldığı bir yazıda Harun Tokak'ın kendisini arayarak Nuh Mete Yüksel hakkında bir seks kasetinin yayınlanmasını istediğini iddia etmişti. Bu görüntüleri Yeni Akit'te yayınlanmayınca kaset Hürriyet'e servis edilmiş ve iki gün gazetenin manşetine taşınarak Nuh Mete Yüksel'in meslek hayatı bitirilmişti. 

Savcılar şimdi Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı etrafında dolaşan seks kasetlerini ve vakfın eski başkanları Mustafa Yeşil ve Harun Tokak hakkında iddiaları araştırıyor.

YORUMLAR 5
  • Nedim 8 yıl önce Şikayet Et
    İftirayı atan yandaş gazeteciler, soruşturmaya uğrayan Mustafa Yeşil, bu ne biçim adalet. Daha doğrusu Türkiye'de adalet maalesef kokmuş.
    Cevapla
  • mhrrm 8 yıl önce Şikayet Et
    Latif denen müfteriye;ne kaset verdim,ne teklif ettim ne de bir konusma aramızda asla geçmedi.Bütün mukaddeslerim üzerine yemin ederek
    Cevapla
  • mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    cemaatin ne menem bişi olduğunu cümle alem biliyor...
    Cevapla
  • kim yalanci 8 yıl önce Şikayet Et
    Hekes kendi ozelliklerini soylermis.
    Cevapla
  • mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    bu pensilvanyalı ve avanesi para toplaya toplaya öyle zevke sefahate,kolay yaşamaya alışmışlar ki-alışmış kudurmuştan beterdir-harcamalarına topladıkları paraalr yetmeyince büyük oynamaya,öce kendisine rakip gördükleri vakıfarı karalamya,silmeye ve bazı kurumlara kendi adamlarını yerleştirmek için de şahıslara kumpas kurmya başlamışlardır..nereden,kimdem nasıl daha çok para toplar zevki sefamızı süreriz derdine düşmüşlerdir..para bunları başta pensilvanyalıyı bozmuştur vesselam..olay bu kadar açık..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sözcü'den masabaşı asparagas haber: Elinde patladı!
ABD'de Gazze'ye destek yürüyüşü sonrası polislerden kız öğrenciye işkence!