Polis merkezine saldıracaktı! Son anda...

Çağlayan Adliyesi’nin hemen arkasında bulunan polis merkezine silahlı saldırı girişimi son anda önlendi.

GİRİŞ 26.07.2015 23:19 GÜNCELLEME 26.07.2015 23:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülenen silahlı saldırı girişimi, saniye saniye görüntülendi. Belinde silahıyla polis merkezinin önüne kadar gelen şüpheli bir şahıs, elini beline attıktan sonra fark edildiğini anladı. Bunun üzerine silahı belinden çıkarmaya fırsat bulamayan şüpheli koşarak bölgeden uzaklaştı. Bunun üzerine polis ekipleri, kaçan şüphelinin yakalanması için soruşturma başlattı.

Öte yandan, terör örgütünün bazı güvenlik güçlerinin evlerini de işaretlediği iddia edildi. Özellikle tespit ettikleri TEM polislerinin evlerine belirleyici olması açısından “w” işareti konulduğu belirtiliyor 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • Kara MG 8 yıl önce Şikayet Et
    Fişleme var diye ortalığı aya kaldıranlar sizler dahi tamamının fişlenmesi lazım.(doğuda güney doğuda polis memur asker devlet yanlısı dinini yaşayan mutaassıp insanların hepsi fişleniyor terör örgütlerince( bütün belediye nufus daireleri gibi yerlerde ayrıca bölge yapılanması ile) birde teslim olan teröristlerin büyük çoğunluğu şehir yapılanması oluşturuyorlar yani sizin anlayacağınız.silah bıraktık tam bir aldatmaca . Milletim o zaman ne yapmak lazım biliyor musun millet mahalle mahalle ev ev semt semt birlik olacak herkes kendi mahallesindeki fişleyecek ve o birlik içinde takip edecek kafasını çıkarmadan kafasını ezilecek.
    Cevapla
  • hasan ali 8 yıl önce Şikayet Et
    onuda yakalamazlar simdi silah cikarmamis ya ondan yarin gider bi yerden sehit gelirse sorarim size.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İPhone fiyatları dudak uçuklattı!
Emekli ve memurun Temmuz beklentisi! İşte polis, öğretmen maaşları...