PKK trafik polislerine saldırdı: 2 polis yaralı

Elazığ'ın Karakoçan İlçesi'nde PKK'lılar, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi.

PKK trafik polislerine saldırdı: 2 polis yaralı
PKK trafik polislerine saldırdı: 2 polis yaralı
GİRİŞ 02.09.2015 21:39 GÜNCELLEME 03.09.2015 03:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Elazğ'ın Karakoçan İlçesi'nde PKK'lılar, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Açılan ilk ateşte 2 polis yaralanırken, diğer görevlilerin karşılık vermesiyle bir süre çatışma yaşandı.

Elazığ'ın Karakoçan İlçesi Tunceli yol ayrımında bulunan Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne PKK'lılar bugün saat 20.15 sıralarında uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. PKK'lıların açtığı ilk ateşte 2 polis yaralandı. Müdürlükteki diğer polislerin karşılık vermesiyle bir süre yaşanan çatışmanın ardından yoğun ateş altında kalan PKK'lılar kaçtı.

Kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için geniş çaplı operasyon başlatıldı. İlçenin giriş ve çıkışları tutulurken, yaralı polisler de Karakoçan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

YORUMLAR 3
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    karakoçan değil Kovancılar.
    Cevapla
  • Burhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Güvenlik güçlerimiz için her namaz sonrası kevser suresi ayetel kürsü yi felak ve nas surelerini mutlaka okutalım okuyalım gördüğünüz gibi Rabbimiz bu canilerin tuzaklarını boşa çıkaracaktır
    Cevapla
  • gonzalez 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah acil şifalar versin geçm,ş olsun İnşallah o saldırıyı yapan it sürülerini Gebertirler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin İsrail kararı sonrası ABD'den açıklama: İlişkilerimizi etkilemez
İsmailağa liderini yurt dışına götürmeye çalışmışlar! İkinci Gülen vakası böyle önlenmiş