Dağlıca’daki askerler dua bekliyor

Hakkari Dağlıca’da askerlik yapan Nevşehirli Habil Ocak, Türk milletinden dua beklediklerini söyledi.

Dağlıca’daki askerler dua bekliyor
Dağlıca’daki askerler dua bekliyor
GİRİŞ 10.09.2015 14:35 GÜNCELLEME 10.09.2015 16:08
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Hakkari Dağlıca’da askerlik yapan Nevşehirli Habil Ocak, şehit düşen silah arkadaşı Uğur Yıldız ile birlikte çekildiği fotoğrafı paylaşarak, Türk milletinden dua beklediklerini söyledi.

Nevşehir’in Kozaklı ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Habil Ocak, Hakkari Dağlıca’da vatani görevini yapıyor. Habil Ocak isimli asker memleketi Nevşehir’deki yakınlarına sosyal paylaşım sayfasından mektup yazması duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. Terör örgütü PKK tarafından 16 askerin şehit edildiği Dağlıca’da yaşananları kısaca özetleyen Habil Ocak, “Hep birlikte çıkmıştık göreve, biz döndük kardeşlerim dönemedi” dedi. Habil Ocak, saldırıda şehit olan Uğur Yıldız ile birlikte fotoğrafını paylaşarak yaşanan geceyi şöyle özetledi:

“Hep birlikte çıkmıştık göreve biz döndük kardeşlerim dönemedi. 4 yıldır Dağlıca’da görev yapıyorum. Ben de kobra şoförüyüm zırhlı araçta. Mekanları cennet olsun, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu. Benim yanımda yatıyorlardı ama yoklar kardeşlerim. Memleketime selam ilet herkes dua etsin. Net 16 şehidimiz var. Kaçırılan falan yok yalan. Arada sıcak temas yaşanıyor abi. Bordo bereliler net 74 PKK’lı öldürdü. 24’ünü canlı yakaladılar.”

YORUMLAR 27
  • sadakad 8 yıl önce Şikayet Et
    siz son kalesiniz filistinin mekkenin ve dunya mazlumlarinin son kalesi.Rabbim sancagimizi dusurmesin orduma sabir ve zafer nasip etsin.sizleride cennete habibine komsu eylesin.
    Cevapla
  • sirdar 8 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim cumlenizi kem gozlerden bile korusun sehitler hepimizin sehidi Resulullaha komsu oldular insallah sehitlerimiz
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    yarabbi müslümanlar uzun zamandır hüzün ve gözyaşındalar.ya rabbi zaferlerle yüzümüzü güldür. lutfunla terbiye eyle bizi, muzaffer eyle askerimizi. amin!
    Cevapla
  • ulubatlı hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    ey canı pahasına vatanı bekleyen evladım,Allah her zaman sizin yar ve yardımcınız olsun her zaman dualarımızda sizler varsınız.ama hainlerin ne bu dünyada nede ahirette hep ateşte olacaklardır, niye kafirlerin değirmenine su taşıdıkları için ama kürt kardeşlerimin yemeğini yedim evlerinde misafir oldum onlara içim gidiyor,her gün ölmektense bir defa pkk ya karşı dik dursalar inşallah Allah onlarada o cesareti kalplerine sunsun.
    Cevapla
  • Esmer Adam 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcınız olsun aslanlarım bizler sizlerin sayesinde geçeleri rahat uyuyoruz, inşallah hakkın rahmetine kavuşan kahraman yavrularımızda peygamberimize komşu olurlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsviçre'de küstah saldırı! Selçuk Bayraktar'dan terör yandaşlarını çıldırtacak yanıt
Çekmeköy’de sahte taksi ile kanlı tuzak! Çantayı da toprağa gömmüş…