PKK'dan roketli saldırı: 9 yaşındaki çocuk öldü

Diyarbakır'da PKK'lıların polise yönelik düzenlediği roketatarlı saldırıda 9 yaşındaki bir kız çocuğu hayatını kaybetti.

PKK'dan roketli saldırı: 9 yaşındaki çocuk öldü
PKK'dan roketli saldırı: 9 yaşındaki çocuk öldü
GİRİŞ 28.09.2015 00:15 GÜNCELLEME 28.09.2015 07:40
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Bismil'de bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan roketatarlı saldırı sonucunda 9 yaşındaki Elif Şimşek adlı bir kız çocuğunun hayatını kaybettiği ve 5 kişinin yaralandığı kaydedildi. 

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nce yapılan açıklamada şöyle:

''27.09.2015 günü saat 18.00 sıralarında bölücü terör örgütü mensuplarının yol kapama eylemlerine müdahale amacıyla görevlendirilen Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ait zırhlı kobra araca yönelik yapılan roketatarlı saldırının Dumlupınar Mahallesi Memozin Bulvarı üzerindeki sivil vatandaşların oturduğu üç katlı bir evin orta katına isabet etmesi üzerine 2006 doğumlu bir kız çocuğu hayatını kaybetti ve 5 şahıs yaralandı. Yaralanan şahıslar sağlık ekiplerince ilimizdeki hastanelere sevk edildi. Konu ile ilgili tahkikata devam edilmekte olup bölücü terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışmalara devam edilecektir.''

YORUMLAR 27
  • arif gören 8 yıl önce Şikayet Et
    Cici kız Pelin Batu; şimdi bu şirin ve masum yavruyu da Türk Güvenlik Güçleri mi öldürdü, yoksa hayranı olduğun PKK mı? Cevap bekliyoruz.
    Cevapla
  • adige 8 yıl önce Şikayet Et
    hdp den siviller katledediliyor yaygarası cizrede yaptıkları şarlatanlik nedense yok bu masum çocuk onların sivil tanımına uymuyor galiba bu ne ikiyüzluluk gör ey kürt kardeşim bu kansizları akan senin benim kanım olunca kılları kıpırdamiyor...
    Cevapla
  • tamt 8 yıl önce Şikayet Et
    Kürt kürdü vurdu.....
    Cevapla
  • Mevlüt 8 yıl önce Şikayet Et
    Ey kürt kardeşlerim görüyorsunuz PKK doğuda en çok kürt kardeşlerimizin canını yakıyor şu seçimlerde PKK yandaşı HDP yi desteklemeyin vereceğiniz oylarla kendinize kurşun sıkmayın ki terör bitsin hepimiz rahat edelim. Ölen yavrumuza Allahtan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum.
    Cevapla
  • uyan müslüman 8 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman kürtler pkk-hdp ile yollarını ayırmalı...bu yolun sonu cehennemdir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar HÜRKUŞ ile Akıncı'yı takip etti!
'Ekrem İmamoğlu'na karşı Özgür Özel mi öne çıkartılıyor?'