Kaynak Holding'e bağlı yurt ve şirketlerde arama

Kaynak Holding ile organik bağı bulunduğu tespit edilen aralarında şirket ve yurt binalarının da olduğu 11 adreste arama yapılıyor.

Kaynak Holding'e bağlı yurt ve şirketlerde arama
Kaynak Holding'e bağlı yurt ve şirketlerde arama
GİRİŞ 23.12.2015 13:15 GÜNCELLEME 23.12.2015 14:11
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, Kaynak Holding ile organik bağı bulunduğu tespit edilen aralarında şirket ve yurt binalarının da olduğu İstanbul'daki 11 adreste arama yapılıyor.

Anadolu Adliyesi Örgütlü, Kaçakçılık ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu'nca, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması" (FETÖ/PDY) bünyesinde faaliyet gösterdiği iddiasıyla Kaynak Holding'e yönelik yürütülen soruşturma kapsamında incelemeler devam ediyor.

Bu kapsamda, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı'nca oluşturulan yetkili kurul incelemesinde, Kaynak Holding'le organik bağı olduğu belirlenen 15 yeni şirket daha tespit edildi.

Soruşturmayı yürüten savcılığın talebi üzerine Anadolu 3. Sulh Ceza Hakimliği, aralarında şirket ve yurt binalarının da bulunduğu İstanbul'daki 11 adreste arama kararı verdi.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele ve Siber Suçlarla Mücadele şube müdürlüklerine bağlı ekipler, arama yapmak için aralarında şirket ve yurt binalarının da bulunduğu İstanbul'daki 11 adrese gitti. Şirket ve yurt binalarında arama yapan uzman ekiplerin, bilgisayarlardaki bilgileri de incelemek amacıyla kopyaladıkları bildirildi.

Öte yandan, arama kararı verilen şirketlerden 3'ünün Ankara'da, birinin de İzmit'te bulunduğu, bu firmaların sahiplerinin büyük bir kısmının Kaynak Holding'in ortaklarıyla aynı olduğu belirlendi.

YORUMLAR 9
  • hakikat savunucusu 8 yıl önce Şikayet Et
    Paralelciler bu siteyede uğramış anlaşılan sizlere ne diyorum okuyun...! Summun bukmun umyun fe hum lâ yerciûn(yerciûne). 1.summun: sağır; 2.bukmun: dilsiz; 3.umyun: kör; 4.fe hum: artık onlar; 5.lâ yerciûne: (onlar) dönmezler, dönemezler: Diyanet İşleri: Onlar, sağırdırlar, dilsizdirler, kördürler. Artık (hakka) dönmezler.
    Cevapla
  • temiz bey 8 yıl önce Şikayet Et
    Köklerini kazıyın lütfen: bazı yorumları okudum bu çeteye kanmış daha epeyi kişler varmış meğer ! !
    Cevapla
  • Ey Korkaklar 8 yıl önce Şikayet Et
    Aynı gücünüzü rusya ve israilin müslümanları bombalarken niye gösteremiyorsunuz. Yoksa dost ülke olduğumuz için mi ses yok. Ama merak etmeyin Gayrettullah artık çok yakın. Gitgide dokunmaya başlıyor.
    Cevapla
  • Mehmet02 8 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan küfe ehli nin yaptığından korkmasa yapacaklarını ben biliyorum. içimizdeki sizin gibi şebekeler temizlenip sırtımızı sağlama almazsak kaybederiz az sabret haşhaşim benim
    Cevapla
  • osman 8 yıl önce Şikayet Et
    bu neyin kafası....
    Cevapla
  • ayıp 8 yıl önce Şikayet Et
    evet kalem kitap ve defter bulursun ayıp ya... haftaya tatil o zaman ara.. öğrencileri niçin rahatsız ediyorsunuzki..hee anladım zaten amaç öğrencileri rahatsız etemek
    Cevapla
  • Fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    Soru çalarak göreve gelecek öğrenciler mi yoksa iftirayla görevinden alınacakların yerine atanacak öğrenciler mi? Öğrencileri rahatsız ediyorlarmış. O öğrenciler hala oradaysa biraz da rahatsızlığı kendinde arasınlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye, İsrail ile olan tüm ticaretini durdurdu
Erdoğan-Özel görüşmesindeki boş koltuğun perde arkası