Ankara Üniversitesi karıştı!

Cebeci Yerleşkesi'ne kimlik göstermeden ve üstlerini aratmadan zorla girmeye çalışan 3'ü kadın 11 kişi gözaltına alındı.

Ankara Üniversitesi karıştı!
Ankara Üniversitesi karıştı!
GİRİŞ 15.02.2016 11:08 GÜNCELLEME 15.02.2016 11:31
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İmralı Cezaevi'nde ömür boyu hapse mahkum edilen terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın Kenya'da yakalanarak Türkiye'ye getirilişinin yıl dönümü dolayısıyla il genelinde muhtemel eylemlerin engellenmesi amacıyla geniş güvenlik önlemleri alındı.

Ankara Üniversitesi Cebeci Yerleşkesi önüne gelen grup, kampüse girmek istedi. Güvenlik görevlisinin kimlik sorması üzerine gruptakiler, kimlik göstermeyeceklerini ve üstlerini aratmayacaklarını belirterek, zorla içeri girmeye çalıştı. Bunun üzerine yerleşkenin önünde bekleyen çevik kuvvet ekipleri, gruptakileri gözaltına aldı.

Gözaltına alınan 3'ü kadın 11 kişi, Cebeci Polis Merkezine götürüldü.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • TÜRK38 8 yıl önce Şikayet Et
    Acımayın bu hainlere yaka paça döverek joplayarak atın içeriye okul iel ilişkilerini de kesin ki birdah yapamasınlar.
    Cevapla
  • Atın 8 yıl önce Şikayet Et
    Siz bunları atmazsanız, yarın aynı hareketi yapacaktır. Bence DEVLET HİÇ affetmemeli....
    Cevapla
  • temiz bey 8 yıl önce Şikayet Et
    PKK yandaşlarına eğitim yasağı getirilsin !okuyup devleti katliam ilan eden akademisyenmi olacaklar ? veya okulda yandaşlık yapanlar uzaklaştırılsın ! bunların insan haklarıyle hiç ilgisi olmamalı !
    Cevapla
  • sinan4554 8 yıl önce Şikayet Et
    haysiyetsiz herifler sizin yüzünüzden bir rahat okuyamıyoruz. yaşımız 30 olduğu halde bir yandan çalışıp bir yandan mühendislik bitirmeye çalışıyorum sizin gibi insanların yeri olmamalı okullarda.devlet ne yapsın... sizin gibilerin önünü kescez diye kanun çıkarıp bizim gibi yaşı büyük olan ama okuma niyeti olanlar zorluk çekiyor sonra. memlekete bir gram faydanız yok bir ton zararınız var
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muhalif gazeteci, Almanya'ya çalıştığını itiraf etti! "Bunlar üst düzey isteniyor"
ABD'de gençler tekbir getirerek Filistin'e destek oluyor