Rus savaş gemisi boğazdan geçti

Rus donanmasına ait iki savaş gemisi geniş güvenlik önlemleri altında İstanbul Boğazı'ndan geçti.

Rus savaş gemisi boğazdan geçti
Rus savaş gemisi boğazdan geçti
GİRİŞ 07.03.2016 09:24 GÜNCELLEME 07.03.2016 10:56
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

SAHİL GÜVENLİK VE POLİS EŞLİK ETTİ

Rus Donanması Karadeniz Filosuna ait 870 borda numaralı "Semetlivy" isimli Kashin sınıfı destroyer, Karadeniz'nden İstanbul Boğazı'na girerek Marmara Denizi'ne geçti. Geminin geçişi sırasında Sahil Güvenlik ve Deniz Polisi botları denizden, eşlik etti.

Rus Donanması Karadeniz Filosuna ait 870 borda numaralı "Semetlivy" isimli Kashin sınıfı destroyer, Karadeniz'nden İstanbul Boğazı'na girerek Marmara Denizi'ne geçti.

KARADENİZ'DEN MARMARA'YA AÇILDI

Rusya donanmasına ait 870 borda numaralı savaş gemisi saat 07.00 sıralarında Karadeniz'den boğaza giriş yaptı, 08.00 sıralarında boğazdan geçişini tamamlayarak Marmara Denizi'ne açıldı. 870 borda numaralı savaş gemisinin geçişini tamamlamasının ardından PM -56 borda numaralı Rus savaş gemisi boğaza girdi. Saat 08.00 sıralarında Marmara Denizi'nden İstanbul Boğazı'na giren Rus savaş gemisi de saat 09.00 sıralarında Karadeniz'e açıldı. Savaş gemilerinin geçişini karadan polis ekipleri, denizden sahil güvenlik botları, havadan da bir helikopter takip etti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 32
  • TALHA 8 yıl önce Şikayet Et
    o boğazları 100 sene boyunca yol geçen hanına çeviren ve beş kuruş para aldırmayan zihniyete yazıklar olsun,boşa demiyor Reis hedef 2023 diye
    Cevapla
  • Bozoklu 8 yıl önce Şikayet Et
    Boğazlar Bu devletin kara sularıdır. Anlaşmayı yırtın atın. Boğazlardaki irade bize ait olmalı. Dilediğimiz gibi haraket edebilmeliyiz.
    Cevapla
  • Ykrk 8 yıl önce Şikayet Et
    Sismi o yoksa zararli biseymi
    Cevapla
  • Cesur 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara bildiğin it, boğazdan ve marmaradan geçerken denizaltı ile takip edilmeli yoksa geminin altından iki tane nükleer başlık sallarlar, farkedemeyiz.
    Cevapla
  • Seko 8 yıl önce Şikayet Et
    ah boğazlar sözleşmesi ahh ah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
S&P, Fed'in ilk faiz indirimini aralıkta bekliyor
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özel'i kabulüne ilişkin açıklama