İstanbul Emniyeti'nden flaş açıklama

İstanbul'da her türlü gösteri ve yürüyüşün bir ay boyunca yasaklandığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

İstanbul Emniyeti'nden flaş açıklama
İstanbul Emniyeti'nden flaş açıklama
GİRİŞ 29.03.2016 19:30 GÜNCELLEME 29.03.2016 20:46
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bazı basın yayın kuruluşlarındaİstanbul'da bir ay boyunca her türlü gösteri ve yürüyüşün, basın açıklaması yapılmasının yasaklandığı iddialarının yer aldığı belirtildi.

Söz konusu iddianın gerçek dışı olduğu aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bazı basın yayın kuruluşlarında 'İstanbul’da sıkıyönetim' başlığıyla yer alan haberler ile ilgili olarak kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı duyulmuştur. Bahse konu haberler ile ilgili olarak İstanbul Valiliğince mülki amirlik sınırlarında geçerli alınmış bir karar bulunmamaktadır. Söz konusu yasaklama kararı, Mardin Valiliğince alınan bir karar olup bu tarz haberlere itibar edilmemelidir."

YORUMLAR 10
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Yasak olsun Olsun Hic olmazsa Böğürenleri duymayiz . Nasil olsa musallada ip gibi olurlar . Şimdi bu dunyada bağirsinlar. Bögursunler. Âllah in vadesi birgün son bulur.
    Cevapla
  • Kriminal 8 yıl önce Şikayet Et
    Toplumda kaos oluşturmak isteyen bu kişilerin Bilişim Suçları ile mücadele bürosunca kaynağı tespit edilip yargıya teslim edilmelidir..Görün bakın bu tür haberler nasıl sıfırlanacak...
    Cevapla
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Kim o bazı basın yayın kuruluşları ifşa edin, dost düşman kimmiş millet bi duysun.
    Cevapla
  • Diyarbekirli 8 yıl önce Şikayet Et
    Şuan gerek abd ve diger avrupa ülkeleri ve malesefki içinizdeki içimizdeki uzantıları Türkiyemiz de bir kaos tablosu oluşturmaya çalışıyorlar... Ey Müslüman halkım uyanık olun...!!!
    Cevapla
  • gösteri 8 yıl önce Şikayet Et
    gösteri ve yuruyuşu yasaklamak değil de ,şehrın dışında halka zarar vermeyen boş arazilerde yapılmalarına izin verılmesı lazım ,yapmak isteyen gider oralarda yapar seyretmek isteyen de gider seyreder ,gosterı yapacaksın esnafın camlarını kıracaksın izin verılmezse sikiyonetım diyeceksın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsviçre'de küstah saldırı! Selçuk Bayraktar'dan terör yandaşlarını çıldırtacak yanıt
Üsküdar’da feci olay: Beton pompası apartmanın üzerine devrildi! 2 balkon çöktü