Büyük acı: 6 kız kardeş...

Dün Uludere'de şehit olan Piyade Er Bayram Kavcı, Ankara’da düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurlandı.

GİRİŞ 11.08.2016 16:00 GÜNCELLEME 11.08.2016 16:51
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Ankara Kocatepe Camisinde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazında şehit Kavcı’nın babası İzzet, annesi Gülseren, kızkardeşleri Sultan, Tuğba, Narime, Eda, Tuğçe ve Döndü hazır bulunarak taziyeleri kabul etti.

"KATAR GENELKURMAY BAŞKANI’DA CENAZE NAMAZINA KATILDI"

Törene Türkiye’ye resmi ziyarette bulunan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ı ziyaret ettiği sırada Kocatepe Camisi’ne birlikte gelen Katar Genelkurmay Başkanı Ghanim Bin Shaheen Al Ghanim’de katıldı. Törene ayrıca Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, kuvvet komutanları katıldı.

ŞEHİDİN 6 KIZ KARDEŞİ: "ÇORUM'DAN VATANA BİR ASKER DAHA"

Teskeresine 3 ay kala şehit olan ve 7 kardeşten tek erkek çocuk olan şehidin kızkardeşlerden bazıları asker şapkası giyerek cenaze törenine katıldı. Şehit Kavcı’nın Türk bayrağına sarılı naaşı askerlerin omuzlarında götürülürken şehidin 6 kız kardeşi ve annesi asker selamı verip, "Dik durun ağlamak yok" dedikten sonra tekbir getirip, "Çorum’dan vatana bir asker daha" "Şehitler ölmez vatan bölünmez",  "Ya Allah Bismallah Allahu ekber" sloganlarıyla uğurladılar.

Şehit Bayram Kavcı Cebeci Askeri Şehitliği'nde toprağa verildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 30
  • Bumerang 7 yıl önce Şikayet Et
    İşte bu kutsal Türk topraklarının gerçek sahipleri bu saf, pak ve değerli Anadolu halkıdır. Plazalarda gününü gün eden o bar senin bu avm benim diyen insan kırıntıları bu mübarek davanın hizmetkarı değildirler. ALLAH vicdanlı insanları korusun...
    Cevapla
  • eee 7 yıl önce Şikayet Et
    ya tek erkek çocukları operasyon bölgelerine yollan masa olmaz mı o ocağı komple söndürülmese
    Cevapla
  • yolcu 7 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHIM ,şehitlerimizi peygambere komşu eyle ,MİLLETİMİZİ VATANIMIZI DİNİMİZİ insanların ve şeytanların şerrinden KORU ALLAHIM . Şehit ve gazilerimizin ailelerine sabır ver .
    Cevapla
  • Hamdi 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet eylesin. Biz olduk olasi her zaman sehit vermisizdir ve her zaman'da verecez. Allah Milletimizi guclendirsin ve korusun, Amin.
    Cevapla
  • Temel Simek 7 yıl önce Şikayet Et
    Size Helal Olsun Basimiz sag Olsun ALLAH Sabir versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'