5 ilçede MLKP'ye yönelik operasyon: 10 gözaltı

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin terör örgütü MLKP'ye yönelik 5 ilçede eş zamanlı düzenlediği operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.

5 ilçede MLKP'ye yönelik operasyon: 10 gözaltı
5 ilçede MLKP'ye yönelik operasyon: 10 gözaltı
GİRİŞ 11.11.2016 18:51 GÜNCELLEME 11.11.2016 18:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri terör örgütü MLKP'nin sokak eylemlerini yöneten kişilere yönelik çalışma başlattı.

TEM ekipleri yaptıkları fiziki çalışmalarla şüphelilerin sokak eylemlerini yöneten, eleman yönlendiren kişiler olduklarını belirleyerek her bir kişinin en az 15 farklı olaya karıştığını tespit etmesinin ardından operasyon kararı aldı.

5 İLÇEDE 10 KİŞİ YAKALANDI

Terör örgütü MLKP'ye yönelik Gaziosmanpaşa, Maltepe, Şişli, Ümraniye, Sancaktepe ilçelerinde düzenlenen operasyona Özel Harekat ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri de destek verdi. TEM Özel Tim ekipleri A.A., A.D., İ.G., S.G., D.H., V.U., M.K., İ.Y., M.D. ve S.O.'yu yakalayarak gözaltına aldı. 10 şüphelinin adreslerinde yapılan aramalarda çok sayıda basılı ve dijital örgütsel doküman ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, sorgulanmak üzere Vatan Caddesi'nde bulunan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • tosun 7 yıl önce Şikayet Et
    her biri 15 olaya karişmiş hala geziyor işte bütün olayların sebebi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrailli yetkiliden akılalmaz sözler! Fırsat verilse Harvard'ı bombalayacak
İstanbul'daki 1 Mayıs gösterilerinde polise saldıran 52 şüpheliye tutuklama talebi