Cumhurbaşkanı Erdoğan gözyaşlarını tutamadı

Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün ailesine başsağlığı ziyaretine giden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım gözyaşlarına hakim olamadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan gözyaşlarını tutamadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan gözyaşlarını tutamadı
GİRİŞ 12.11.2016 20:17 GÜNCELLEME 12.11.2016 20:17
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, Mardin'in Derik Kaymakamlığına PKK'lı teröristlerce el yapımı patlayıcı ile düzenlenen saldırı sonucu yaralanan ve Gaziantep'te tedavi gördüğü hastanede şehit düşen Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün Sakarya'nın Arifiye ilçesinde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

ERDOĞAN VE YILDIRIM GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım, şehidin babası Asım Safitürk ile eşi Ayşegül Safitürk'e başsağlığı dilerken gözyaşlarını tutamadı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 16
  • mardin yeşilli yim 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin inşaallah Allah aylesine sabir vesin
    Cevapla
  • Leyla 7 yıl önce Şikayet Et
    Recep Tayyip Erdoğan , aglamak , elbette vicdanındandir.Allah vicdanlarımızı dogru olmak yönünde güçlendirsin.Allaha emanet ederim.
    Cevapla
  • elif zeynep 7 yıl önce Şikayet Et
    allahina kurban merhamatin gozlerinden damliyor biz senin yanindayiz hainler seni sevmesin ne degisir hak teala seninle bizimle ya o yeter allah tum sehitlere rahmet eylesin ailelerine sefaatci olacaklar insallah olum zor ama sehit olmak allahin nasibi
    Cevapla
  • Hüsnü 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc sizden razı olsun cumhurbaşkanım.Resulullah sav efendimizin şefaatine nail olursunuz inşallah.Sizleri ekibinizle beraber çok seviyoruz.Doğru olan her kararınızda yanınızdayız.Hayırla kalınız...
    Cevapla
  • şamil 7 yıl önce Şikayet Et
    aynıyız ELHAMDURULLAH
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye Kupası'nda finalin adı belli oldu!
Bakanlık duyurdu! Türkiye birinci sırada