Maskeli 5 hırsız horoz peşinde! Değeri...

Lüks otomobille gelen maskeli ve silahlı 5 hırsız, bir kümeste bulunan 20 bin TL değerindeki 2 horoz ve 1 tavuğu çaldı.

GİRİŞ 11.04.2017 10:41 GÜNCELLEME 11.04.2017 10:46

Başkent’te maskeli ve silahlı 5 hırsız, bir binanın bahçesindeki kümesi hedef aldı. Hırsızlar çaldıkları horozu ellerinden kaçırınca 4'ü birden horozun peşine düştü. Film sahnelerini aratmayan kovalama anları güvenlik kameralarına yansıdı. 

Olay, Etimesgut ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şeker Mahallesi'nde bir apartmanın bahçesinde yaptığı kümeste hobi olarak horoz ve tavuk besleyen Sinan Pekgöz’ün 20 bin TL değerinde olduğunu belirttiği 2 horozu ve 1 tavuğu, 3 ay önce maskeli 5 kişi tarafından çalındı. Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık olayı film sahnelerini aratmadı. Gece saatlerinde içerisinde maskeli 5 kişinin bulunduğu lüks beyaz bir Otomobil, Pekgöz’ün oturduğu binaya yanaştı. Hırsızlardan ikisi arabadan inerek bina bahçesinde bulunan kümese yöneldi.

Bir hırsız etrafı gözetlerken, diğeri bahçeye girerek kümesi açmayı denedi. Kümesin yanında bulduğu keser yardımıyla iki kapaklı kümesin kapaklarından birini açan hırsız, içeride bulunan horozu yakalayarak otomobile götürmesi için arkadaşına verdi. İkinci horozu da alan hırsız, horozu bagaja koyacağı sırada elinden kaçırdı. Otomobil içerisinde elinde silahla bekleyen diğer hırsız da araçtan inerek elindeki silahı sürücüye verdi ve kaçan horozu yakalamak için 2 arkadaşıyla beraber seferber oldu. Hırsızlar, kaçan horozla adeta köşe kapmaca oynadı. Kümesten bir tane de tavuk alan diğer hırsız, 3 arkadaşıyla birlikte kaçan horozu da yakaladıktan sonra otomobile binerek olay yerinden uzaklaştı.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yunanistan'ı korkutan gelişme...Türkiye'yi durdurmak için rekor bütçe
Kassam Tugayları, İsrail'i kendi silahıyla vurdu! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü