Uçakta uyardı! İndiğinde dayak yedi

Alkollü oldukları belirtilen M.D. ve T.K., iddiaya göre, kendilerini uyaran kişiyi uçak indikten sonra, apronda taktakladı.

GİRİŞ 29.04.2017 15:47 GÜNCELLEME 30.04.2017 11:22
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Muğla'nın Dalaman İlçesi'ne gece gelen bir uçaktan inen yolcular arasındaki tartışmada, alkollü olduğu belirtilen iki kişi, bir yolcuyu tartakladı. Taraflar olay sonrası polis merkezine götürüldü.

Bu gece, İstanbul- Dalaman seferini yapan bir hava yolu şirketine ait uçaktaki alkollü olduğu belirtilen yolculardan M.D. ve T.K., diğer yolcuları rahatsız ettikleri gerekçesiyle, TV programcısı olan evli ve 2 çocuk babası 48 yaşındaki Mesut Ersan tarafından uyarıldı. Bu yüzden aralarında havada başlayan tartışma, uçak inince de sürdü. M.D. ve T.K., iddiaya göre, kendilerini uyaran Ersan'ı, uçak indikten sonra, apronda taktakladı. Olaya müdahale eden polis, tarafları karakola götürdü. İfadeleri alınan her iki taraf da birbirinden şikayetçi oldu. Taraflar işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Mesut Ersan, "Uçağa bindiğimizde şahıslar alkollü idi. İstanbul'dan Dalaman'a gelinceye kadar da uçak içinde taşkın hareketlerde bulundular. Kendilerini uyardım. İndiğimiz zaman da üstüme çullandılar, yardım istedim. Polis gelinceye kadar da üstümü başımı yırtıp, beni darp ettiler. Şikayetçiyim" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 19
  • Nokta 7 yıl önce Şikayet Et
    Icki kotuluklerin anasidir
    Cevapla
  • dutyfreecalisani 7 yıl önce Şikayet Et
    cahil yorumculara cevap, thynin ic hatlarinda alkol servisi yoktur. cok sık ucarım. havalimanında gumrukte sorarlar ic hat devamınız varmı, aldigin icki posetini kimseye caktirmadan yırt ic kimsenin ruhu duymaz. ayrıca haberde de thy yazmıyor cahil cahil konusmayın, charter sefer olabilir
    Cevapla
  • yorumsuz 7 yıl önce Şikayet Et
    işki agızla icilir.
    Cevapla
  • fth23 7 yıl önce Şikayet Et
    içki içilmez zıkımlanılır
    Cevapla
  • Edirneli 7 yıl önce Şikayet Et
    Uçağa binerken alkolmetre ile test yapılması lazım. Benzinliklerde alkol satışı nasıl yasaklandiysa uçaklarda da servisi yasaklanmali.lafa gelince ben özgürüm içerim ama başkasını da rahatsız ederim.
    Cevapla
  • ahmet nedim 7 yıl önce Şikayet Et
    milli içecek ayran değilmi_ milli havayollarımızda milli içeçek dağıttırmayanlar merhaba :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saraçhane provokasyonunda polislere kaldırım taşı atıldığı anlar ortaya çıktı!
Sosyal medyada lüks otomobil satışı: Piyasaya göre 5 kat aşağıda fiyatlar!