AK Partili Mercan suikastinde flaş gelişme!

AK Parti Diyarbakır'ın Lice İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Mercan'a yönelik düzenlenen suikastin ardından başlatılan operasyonlarda 19 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

AK Partili Mercan suikastinde flaş gelişme!
AK Partili Mercan suikastinde flaş gelişme!
GİRİŞ 01.07.2017 17:30 GÜNCELLEME 01.07.2017 21:40
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre dün gece evinin önünde terör örgütü mensupları tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden AK Parti Lice İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Mercan suikastinin ardından Diyarbakır merkez ve Lice ilçesinde tespit edilen evlere baskınlar düzenlendi.

Terörle Mücadele Şube ve Özel Harekat Şube müdürlüğü ekiplerinin müşterek yaptığı operasyonlarda toplam 19 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlılar ifadelerine başvurulmak üzere Lice İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, zanlılardan 2'sinin suikast ile bağlantılı olduğu belirtildi.

Güvenlik kuvvetleri tarafından Diyarbakır merkez ve Lice ilçesinde belirlenen adreslere yönelik baskınlar devam ederken, kırsalda da teröristlere yönelik operasyonların hız kesmeden sürdürüldüğü belirtildi.

YORUMLAR 6
  • Görele 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah dan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum türkiyenin başı sağ olsun. Yorum. Bu Yiğit'i Şehid edenler için idam cezası istiyorum. İstemiyenide türk kabul etmiyorum bu zihniyete lanet olsun tez zamanda Rabbim cezaları nı versin inşallah.
    Cevapla
  • kara 6 yıl önce Şikayet Et
    sehidimize Allahtan rahmet diliyorum mekanin cennet olsun
    Cevapla
  • Gençtürk 6 yıl önce Şikayet Et
    İhanet Ankara'dan İstanbul'a yürüyor...
    Cevapla
  • BİLGİNAKREP 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar temizlersen temizle ihanet içimizde kahvede bakkalda okulda sokakta apartmanda hatta ailede
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...