İbretlik manzara! Kimse engel olmadı
Adana'da 11 yaşından bu yana uyuşturucu kullanan genç, uyuşturucu hap alınca kendine zarar verip parkta kendinden geçti.
Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesi, Reşatbey Mahallesi'ndeki Merkez Park'ta görevli polis memurları yerde yatan birini gördü. Hemen genci gölge bir yere taşıyan polislere özel güvenlik görevlileri de yardım etti. Polis, gencin yüzüne su döküp biraz kendine getirmeye çalıştı. Aldığı uyuşturucunun etkisiyle konuşamayan ve etrafa anlamsızca bakan genç, tekrar kendinden geçti. Polis tekrar gencin yüzüne su döküp kendine gelmesine sağladı.
TEKRAR BAŞLADIM
18 yaşında olduğunu ve isminin Sinan K. olduğunu söyleyen genç, "2 tane uyuşturucu hap aldım. Bunun 18 saat kafası var. Ben 11 yaşında damardan eroin almaya başladım. Daha sonra bırakıp namaz kılmaya başladım. Ancak babam beni dövüp evden atınca tekrar uyuşturucuya başladım" dedi.
Sinan K., 3 bardak su içtikten sonra tekrar su istedi. Polisin verdiği pet şişedeki suyu da tek seferde içip tekrar su isteyen Sinan K. daha sonra sağlık ekipleri tarafından ambulansa bindirildi. Ancak ambulansa binmek istemeyen bağımlı genç, sinir krizi geçirip kendine zarar vermeye başladı. Polis, gencin kendine zarar vermesinin önüne geçti. Hastaneye götürülen gencin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
-
gavur tohumu 8 yıl önce Şikayet Etbence bu kisileri Cezalandirmak lazim.. Hemde adam öldürme sucundanBeğen
-
Sinan 8 yıl önce Şikayet EtUyulturucu içip kendinden geçenlere dokunmayı başına toplaşmayın çekin bşr kenara rahat bırakın adamı tırıbe sokarak öldürürsünüz sözlerinizleBeğen Toplam 1 beğeni
-
eskılerden 8 yıl önce Şikayet Ettebrik ederim kardeşim bu işleri bilen birine benziyorsun çoki isabetli laf ettin yaşamayan o tribi bilemez. başına toplaşıp soru sorup daha beter ediyorlar bağımlıları.Beğen
-
Fatma 8 yıl önce Şikayet EtAllah bu beladan kurtarsın inşallahBeğen Toplam 5 beğeni
-
ANALIST 8 yıl önce Şikayet EtGenc nufusumuzu etkisizlestirmek icin,icini bosaltmak icin her taraftan saldiriyorlar!!!!!!!!!Beğen Toplam 3 beğeni
-
ahmet akca 8 yıl önce Şikayet Etailesi ozellikle de babası suclu gibi bu hususta.bqbam beni dovuyordu diyo.Beğen Toplam 4 beğeni