Savcılıktan flaş Recep İvedik kararı

‘Recep İvedik 5’te Türk milletini aşağıladığı gerekçesiyle Şahan Gökbakar hakkında başlatılan soruşturma sonuçlandı.

Savcılıktan flaş Recep İvedik kararı
Savcılıktan flaş Recep İvedik kararı
GİRİŞ 02.10.2017 06:38 GÜNCELLEME 02.10.2017 06:38
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz aylarda vizyona giren ve Türkiye'de en çok izlenme rekorunu kıran 'Recep İvedik 5' filminde, Türk milletine hakaret edildiğini ileri süren Yusuf E., Şahan Gökbakar'ı ve film şirketi Çamaşırhane Film Yapım'ı savcılığa şikayet etti.

SUÇLAMAYI REDDETTİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında; filme imzasını atan Şahan Gökbakar'ın ifadesi alındı. Gökbakar verdiği ifadesinde; 'Recep İvedik 5'in hem yapımcısı, hem oyuncusu olduğunu belirterek filminin Kültür Bakanlığı'nın onayıyla vizyona girdiğini, aksi taktirde bakanlıktan bandrol alamayacağını söyledi. Ünlü komedyen filmde, Türk milletini ve bayrağını kesinlike aşağılamadığını, tam tersine yücelttiğini düşündüğünü belirtti. Kendisini şikayet eden kişiyi tanımadığını söyleyen Gökbakar; 'Recep İvedik 5'in 8 milyona yakın seyirciye ulaştığını sözlerine ekleyerek neden şikayet edildiğini anlayamadığını, üzerine atılan suçlamaları da kabul etmediğini ifade etti. Savcılık da; filmde Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti'ni ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni aşağılama suçunun işlenmediğini kaydetti. Bu nedenle kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verildi.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 12
  • bumudur budur 6 yıl önce Şikayet Et
    kimseye bir bilgi ve edep artısı olmayan bu tarz yapılan filimleri rtükten geçmesin halkı kabalaştırıyor ağlanacak hallere gülünüp geçiliyor ve üzerine para vererek halkı ahlaksızlaştırıyor.
    Cevapla
  • a eduman 6 yıl önce Şikayet Et
    yine densiz densiz yorumlar var filmi begenmeyen bakmasin kardesim zorlami
    Cevapla
  • Osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle şuna dikkat etmek lazım. Yıllardır Şaban a güldük şimdi de recep e gülüyoruz sonra ki ramazan mı olacak (recep saban ramazan)? Bu mübarek isimler tesadüf mü bilinçli mi seçildi bilemem ama Recep Şaban bizim için çok değerli mübarek ayların adı. Simdi soruyorum kim oğluna Şaban adını verir kim Recep koyabilir???
    Cevapla
  • oktay 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru düşünüyorsun.Allah senden razı olur Inşallah.Bunlar bilinçli yapılıyor Masonlar bunu için var zaten ama anlayana.
    Cevapla
  • Ayıp 6 yıl önce Şikayet Et
    Recep ivedik halktan bi kişiliktir
    Cevapla
  • Eci 6 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle fragmanlarda milli formayı adamın üstünde görünce aynı şeyi düşündüm bir de rekorlar kırdı diye övüldü böyle rekor olmaz olsun zaten kendisini izlemiyordum bu şekilde görünce çok sinirlendim
    Cevapla
  • Pespespes 6 yıl önce Şikayet Et
    Niye sinirleniyorsun izlemediğin filim hakkında yorum yapıyorsun ozaman önyargılarına göre hareket ediyorsun birde 3 kişi beğenmiş yorumu içimizde böyle yargısız infaz yapanlarla yaşıyoruz hayret ediyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Helikopterler, zırhlı araçlar ve ağır silahlar... Ülke çetelere savaş ilan etti
Konya'da korkunç ihmal: Çocuklar düğünde havaya ateş açtı