Komşunun ölmediğini öğrenince üzüldü

Bolu'da 4 gündür haber alınamayan 60 yaşındaki komşusunun ölmediğini öğrenince üzülen kadın şaşkına çevirdi.

GİRİŞ 18.11.2017 09:05 GÜNCELLEME 18.11.2017 12:33
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Bolu'da yalnız yaşayan 60 yaşındaki Fatma Güzin Altıntaş'dan haber alamayan komuşları, polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Polisin kapıya gelmesiyle ortaya çıkan Altıntaş'ı gören bir komşusu "keşke geberseydi" dedi.

"İLAÇLARIM AĞIR UYUTUYOR"

Fatma Güzin Altıntaş, "Uyuyakalmışım, ben derin uyurum. İlaçlarım da biraz kuvvetli, beni ağır uyutuyor. Kapıyı falan hiç duymadım. Sonra kalabalığı görünce korktum" diye konuştu.

Ölüm şüphesi üzerine eve gelen Cinayet Büro Amirliği polisleri ise kimlik bilgilerini aldığını yaşlı kadını, "Fatma teyze geçmiş olsun. Kulağın açık olsun. Lambaların da kapalı olunca hepimiz çok korktuk. Senin sağlığın her şeyden önemli. Biraz daha dikkat et. Bir daha kimseyi bu kadar korkutma olur mu?" diyerek uyardı.

"KEŞKE GEBERSEYDİ"

Penceredeki kadın ise, "Ölmemiş mi, keşke geberseydi. Ölseydi parti verirdim gerçekten bak. Yakalama kararı var, deli raporu var. Bildiğiniz sorunlu" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 22
  • Özet 6 yıl önce Şikayet Et
    Böyle durumlarda beddua yerine duâ etmeliyiz.
    Cevapla
  • Rotterdam 6 yıl önce Şikayet Et
    Kadin ilaclarim agir uyutuyor demis. Dort gundur sesi cikmadigina gore demekki burda atip tutanlarin gibi zararli bur insan degil. Gunah degilmi. Gel bide o hastaya sor. Iyi bir komsuysa dort gun beklemeye ne hacet. Gidip kapisini vursaydi. Jerkes kendine bir pay bicsin bence. Hastaya acil sifalar dilerim ve de hayirli komsular dilerim.
    Cevapla
  • özlem 6 yıl önce Şikayet Et
    sizofren hasta görmeyenler akli olmayan biriyle ugrqsmak ne zor bilemessiniz
    Cevapla
  • akinaslan 6 yıl önce Şikayet Et
    o zaman her şizofren hastası ölmelimi?
    Cevapla
  • metalurjist 6 yıl önce Şikayet Et
    o sekilde soylemesi hata fakat bu tarz hasta ( deli yada şizofren) bir komsu ile yasamak nedir bilmeyenler tavsiye vermiş. bu insanların aileleri bile ugrasmak istemiyor. ne mi yapiyorlar geceleri duvarlara vurmak, siren sesini son ses çalmak, dogal gaz borularına vurmak bu liste uzar gider. Siz ne yapabilirsunuz ?surekli tedirgin yaşıyorsunuz , işe gittiginizde ailenize zarar verecekmi huzurunuz olmuyor, polis 1-2 kereden sonra gelmiyor hatta o duruma geliniyor ki polis bile telefona cevap vermiyor. O yüzden olayi bilmeden insanlari hemen yaftalamayın
    Cevapla
  • çamlıcalı 6 yıl önce Şikayet Et
    yahu başınıza gelmeden birşey anlamıyor boşboş atıyorsunuz. benim binamda var bştanede Allah yardım etsin daha gençte ama kafa gidik sabahın 5inde başlar gecenin 2sinde biter bağırmak kırmalar dökmeler. sadece bina değil sokak rahatsız hem kendi hem çocukları. davulun sesi uzaktan hoş geliyor size. başında olmayan bu kadının dediğini anlamaz....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eda Nur'un cemevindeki cenazesine CHP'den katılım olmadı! İBB kan parası mı teklif etti?
Bedeni eridi, azmi sapasağlam... Ebu Ubeyde’de 200 günde büyük değişim