Sabaha karşı geldiler! Evine giremiyor

Fatih'te bir binanın bodrum katında oturan 57 yaşındaki Mustafa Doğu'nun evinin girişi, kaldırımı işgal ettiği gerekçesiyle belediye tarafından kaldırım yapılarak kapatıldı.

Sabaha karşı geldiler! Evine giremiyor
Sabaha karşı geldiler! Evine giremiyor
GİRİŞ 02.12.2017 09:43 GÜNCELLEME 02.12.2017 10:15
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fatih'te 3 katlı bir binanın bodrum katında oturan Mustafa Doğu'nun evi kaldırımı işgal ettiği söylenerek kapısının önüne kaldırım yapılarak kapatıldı. Daha önce tebligat gönderilmediğini söyleyen Doğu, zor durumda olduğunu bildirdi.

Başka giriş kapısı olmadığı için evine giremeyen Doğu, "Eşyalarım içeride kaldı. Ekipler kapının girişini kapatınca dışarıda kaldım. Daha önce hiçbir tebligatta bulunulmadı. Ne yapacağımı bilmiyorum" diye sitem etti.

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • emin 6 yıl önce Şikayet Et
    galata köprüsünün her iki yönünde sağ şeritleri otopark gibi kullanıp trafiği kilitleyenler içinde bir çalışma varmıdır acaba
    Cevapla
  • fth23 6 yıl önce Şikayet Et
    adam gariban diye tabi kapatırsınız kapısını,yapana yaptıranada yazıklar olsun.bu vatandaşımıza devlet sahip çıksın LÜTFEN.!!!
    Cevapla
  • erdi 6 yıl önce Şikayet Et
    fatih belesiyesi arka sokağında otaparkın karşısındaki kaldırım ın yarısını altkata merdiven yapan bakala niye bir şey yapmıyor ilk önce tezgah koydu tezgah kalkınca merdiven çıktı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MİT'ten vatandaşlara casusluk uyarısı
Uğurcan Çakır ve Markus Gisdol arasında gerginlik