Atatürk Havalimanı'nda suçüstü yakalandılar

Atatürk Havalimanı'nda insan kaçakçılığı yaptığı iddia edilen 3 kişi polisin dikkatli çalışması sonucu suçüstü yakalandı.

GİRİŞ 16.12.2017 09:45 GÜNCELLEME 16.12.2017 09:48
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Atatürk Havalimanında yardıma ihtiyacı olan yolculara tekerlekli sandalye hizmeti veren bir firmanın çalışanları A.K, Y.A. ve N.Y. iddiaya göre, Türkiye’ye çeşitli nedenlerle giremeyen ve Dış Hatlar Terminalinde arındırılmış salonda bekleyen Bangladeş uyruklu iki kişiyle para karşılığı anlaştı.

Çalışanlar buluştukları yolucuları önce kendi yeleklerini giydirip personel gibi 203 numaralı yolcu köprüsünden aprona indirdi, sonrasında ise hasta yolcu gibi tekerlekli sandalye ile 107 numaralı körükten çıkarmaya çalıştı. Durumdan şüphelenerek çalışanları takip eden polis ekipleri, personelleri ve kaçak yfolcuları suçüstü gözaltına aldı.

EMNİYET YETKİLİLERİ KAMERALARI İZLİYOR

Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri, şahısların aynı yöntemle yabancı uyruklu insanların ülkeye girişini sağladığını tespit etmesi üzerine, geriye dönük kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Aynı yöntemle ülkeye giriş yapan kişilerin kimliklerini belirlemek için çalışma başlattı.

Ülkeye girişleri yasak olan şahısların, kaçak yollarla girmesini sağlayan A.K, Y.A. ve N.Y. Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı işlemlerin ardından savcılığa gönderildi. Savcılıkta alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen insan kaçakçıları tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR 6
  • usta 6 yıl önce Şikayet Et
    içimizdeki hainler bitmedikçe bize huzur yok. üçkağıtçılık hainlik ruhumuza işlemiş. Allah bu devleti ve tüm müslümanları korusun
    Cevapla
  • sadettin 6 yıl önce Şikayet Et
    idamı getirin bakayım millet suç işlemekten nasıl kendini muhafaza ediyor
    Cevapla
  • Abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben simdiye kadar Alman, ingiliz, Fransiz baska ülke vatandaslari saymak mümkun insan kacakciligini yaptigini duymadim, neden bizim insanlarimidan cok cikiyor. Biz dürüst yasalarina saygili insan yetistiremiyormuyuz?
    Cevapla
  • Tsli 6 yıl önce Şikayet Et
    Çünki müslüman ülkesini gavur yasasıyla yönetmeye çalıştılar.Kul hakkını, ahlakı öğretmek yerine insankarı para cezasıyla zaptetmeye çalışıyoruz
    Cevapla
  • izmir 6 yıl önce Şikayet Et
    sisteme bak al parayı herşeyi yap ülkeye giren ya terörist çıkarsa ne olacak sen parayı aldın soktun ülkeye sonra belasını biz çekelim oh ne güzel, bunları hapisten tekerlekli sandalye ile kim kaçıracak burdada bir yolunu bulup kaçarlar
    Cevapla
  • Doymamak 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizde her türlü sahtekarlık var, bu gerçekten çok vahim bir durum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Fidan'dan İsrail'e yeni uyarı: Felakete tanık oluruz!
Meteoroloji'den 18 ile son dakika uyarısı: Sel ve doluya dikkat!