Dün gece evlendi, sabah kaçarken polise yakalandı!

Adıyaman’da dün Mehmet K.(55) ile dini nikahla evlenip, sabah başlık parası olarak aldığı 4 bin lirayla kaçmaya çalışan A.S. yakalanıp, polis tarafından gözaltına alındı.

GİRİŞ 16.02.2018 13:58 GÜNCELLEME 16.02.2018 14:49
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Olay, sabah saatlerinde Kayalık Mahallesi’nde meydana geldi. Mehmet K., Gaziantep’te bir yakını aracılığıyla tanıştığı A.S. ile dini nikah kıydırıp evlendi. Mehmet K.’nın 4 bin lira başlık parası verdiği A.S., iddiaya göre sabah saatlerinde parayla evden ayrılıp kaçmaya çalıştı. Mehmet K.’nın yakınlarının kovalamasıyla yakalanan kadın, polise teslim edildi. Polis tarafından gözaltına alınan kadın, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 13
  • faruk 6 yıl önce Şikayet Et
    gece kacmamis sabah kacmis . sebebsiz kimse kacmaz. ALLAHIN KULLARINA MALINIZ GIBI BAKMAYIN :sonucta hür insan kendisine göre dogru yapmistir . kendi sahsi meselesi ha birde 4 binlira onun. hic kimse zorla tutamaz .
    Cevapla
  • R t e 6 yıl önce Şikayet Et
    Bikere imam nikahini o kadin istemistir zaten basta kaclayi dusunduyu icin ama imamlarda akllanmadi gitti resmi nikah olmadan hala imam nikayi kiyiyorlar
    Cevapla
  • muhacir 6 yıl önce Şikayet Et
    bir kadında etinden bedeninden başka değer aramayanların dolandırılması gerekir.. hatta bu kadınlara ödül verilmeli.imam nikahıymış . malına ortak etmeyecek uzca kapatacak ya uyanık adam..
    Cevapla
  • Yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlarda gene zırvalıklar var. O kadının durumu ne .Ne sıkıntılar çekti neden dolayı o duruma düştü. Allah yardımcısı olsun. Tanımadığınız insanlara çamur atmaya hiç kimsenin hakkı yok.
    Cevapla
  • SARI SELİM 6 yıl önce Şikayet Et
    herkes kadına kızıyor da .başkalarının zaafından yararlanan bu yaşlı adamlara bişey diyen yok. desen ki Allah rızası için bir ekmek parası. vermezler. ama tiplerine hallerine bakmadan 18 yaşındaki kıza talip olurlar.şahsen kadının yakalandığına üzüldüm..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İşte Cem Garipoğlu’nun koğuşundaki son görüntüleri
Fırtına'ya derbide Samsunspor çelmesi!