PKK'ya çok ağır darbe! Hepsi öldürüldü

TSK, Afrin'de terör örgütüne üst üste ağır darbeler vurmaya devam ediyor. Afrin'de fotoğraf çektirip kendi yayın organlarına gönderen teröristlerin hepsi kısa sürede öldürüldü

PKK'ya çok ağır darbe! Hepsi öldürüldü
PKK'ya çok ağır darbe! Hepsi öldürüldü
GİRİŞ 10.03.2018 07:43 GÜNCELLEME 10.03.2018 07:43
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Afrin bölgesindeki teröristleri temizlemeye devam ediyor. Teröristlere ağır kayıplar verdiren Mehmetçik, şehit arkadaşlarının kanlarını da yerde bırakmıyor. PKK/YPG'li teröristler ise taraftarlarına ve Avrupa'ya şirin görünmek için her yolu deniyor. Geçen 28 Şubat'ta Afrin'in Şiye bölgesindeki Angela köyü kırsalında bir araya gelen 2'si kadın 5 PKK/ YPG'li terörist, fotoğraf çektirip, propaganda için kendi yayın organlarına gönderdi. Zeytin Dalı Harekatıyla ilgili her türlü bilgiyi değerlendiren istihbarat birimleri, fotoğraftaki teröristler Viyan Soran, Diran Sema, Hemidi Heseke, Serhat Selim ve Zagroz Rima'nın, bu fotoğrafı çektirdikten kısa süre sonra ölü ele geçirildiğini belirledi.

KANLARI YERDE KALMADI

Racu beldesindeki Keltepe'de 1 Mart günü sisli ve yağmurlu havayı fırsat bilen teröristlerin, gizlendikleri tünellerden sızarak şehit ettiği 9 askerin kanları da yerde kalmadı. Öldürülen 100 kadar teröristten biri olan Mezlum Ziravik kod adlı Mehmud Şexo'yu örgüt yandaşları gömerken, aynı çatışmada ağır yaralanan kardeşi Reber Kobane kod adlı teröristin de öldüğü haberi geldi.

Sabah

YORUMLAR 16
  • Gökhun Çoruh 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu ıkıncı etapfırat nehrıne kadar ulaştıktan. Sonra bır ay ara verilmeli.oradakı askerlerimi z. Evlerine gönderilmeli.üçüncü hamle korbanı den başlamalı ve iki bin km karelik üçüncü alan da Haziran sonunda temizle ndikten sonra derinliği elli km .olan hatta bir savunma hattı kurup özgür Suriye ordusu askerleri bu hatta. Yerleştirilmelidir.beş yıl sonra Kerkük'ten hataya kadar dukuzyüz km. Uzunluğunda ve elli km. Derinliğinde ( 900.50- 45.000 km.) 2 lik alna Türkiye'ye göç eden bütün suriyeliler yerleştirilmeli bu bölgeye özgürlük istenmeli.bilahare pilebisit yapılmalı.
    Cevapla
  • Vatann sever 6 yıl önce Şikayet Et
    Ateşiniz bol olur inşallah destekçilerinizinde vatan hainlerininde
    Cevapla
  • hamdi 6 yıl önce Şikayet Et
    Azabiniz bol olsun inşallah sehit verdiğimiz her canimizin hesabini verme zamani rabbim size merhamet etmesin
    Cevapla
  • AYH 6 yıl önce Şikayet Et
    Cenneme bol yakit gitti deseniz.
    Cevapla
  • BAYBARS 6 yıl önce Şikayet Et
    Sürünüze bereket itsoyları hevaller.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'daki 1 Mayıs gösterilerinde gözaltına alınan 65 şüpheliden 38'i tutuklandı
Hamas'a "terör örgütü" diyen İmamoğlu, metrolarda protesto edildi!