Yakıt bitince yaptıkları şoke etti

Kırklareli’nde yakıtı biten motosikletli gençlerin tehlikeli ve sıra dışı yolculuğu görenleri şoka uğrattı. Kıyafetten halatla yaptıkları tehlikeli yolculuk kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

GİRİŞ 19.05.2018 11:42 GÜNCELLEME 19.05.2018 12:00
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Tehlikeli yolculuk Edirne-Kırklareli Karayolu Babaeski mevkiinde yaşandı. 3 motosikletli genç, yolculuk yaptıkları sırada bir tane motosikletin yakıtının bitmesi üzerine akıllara durgunluk veren bir yola başvurdu.

Yollarına devam edemeyen motosikletliler bunun üzerine kıyafetleriyle halat yaparak yakıtı biten motosikleti başka bir motosiklet yardımıyla çekmeye çalıştılar. Gençleri gören diğer sürücüler ise şaşkına uğrarken, bu tehlikeli ve sıra dışı yolculuk kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi. 

 

"AĞABEY BENZİN BİTTİ"

Yolculuk sırasında kameralar tarafından an be an kaydedildiklerini anlayan motosikletli gençler, “Ağabey benzin bitti bizde böyle bir yola başvurduk. Paramız yok buradan Kırklareli’ne kadar böyle devam edeceğiz” diye ifade ettiler. 

Kazaya davetiye çıkarıp tehlikeli yolculuk yapan motosikletli gençler, bir müddet sonra gözlerden kaybolurken, bu sıra dışı yolculuğun yaklaşık 20 kilometre sürdüğü tahmin ediliyor. 

YORUMLAR 11
  • fipo 5 yıl önce Şikayet Et
    plakası yok
    Cevapla
  • Bekir 5 yıl önce Şikayet Et
    Benzin bitince motorsikleti böyle çekmeleri normal de. Motorsiklette Benzin bitip yolda kalmamak için yedeği açmayacaksın. Musluğu normal açacaksın normali kullanırken biterse o zaman yedeği açacaksın ve derhal en yakından yakıtını alacaksın. Yakıtını aldıktan sonra yine yedeği değil normali açacaksın benim de motorsikletim var. Yakıt bitmesinden dolayı yolda kalmışlığım yok. Yedeği açtığım ilk zamanlar yolda kalıyordum
    Cevapla
  • efeler 5 yıl önce Şikayet Et
    Nevar Şimdi Bunda Adamlar Çamaşır Yıkamış Kurutuyorlar Allah Allahhh
    Cevapla
  • Hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Motosiklet halatla çekilir. Bununla ilgili yabancı sitelerde yöntem ve tavsiyeler dahi vardır
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    bunun neresi anormal iki motor birbirini çekiyo napcak sırtına mı slacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eurovision'dan skandal Filistin kararı! Sertap Erener yine de gidecek mi?
Kadınların futbol maçında kavga çıktı! 7 kişi yaralandı...