Kayıp çocuklardan beklenen haber geldi!

Diyarbakır' da 1 Temmuz'dan beri kayıp olan ve aranan 14 yaşındaki Yusuf'un İstanbul'da olduğu ailesine izletilen görüntüler ile teşhis edildi. Siirt’in Pervari ilçesi Güleçler köyünde 4 gün önce bahçeye ot toplamaya giden ancak kendisinden haber alınamayan 15 yaşındaki Mehmet Salih Oral bulundu.

Kayıp çocuklardan beklenen haber geldi!
Kayıp çocuklardan beklenen haber geldi!
GİRİŞ 04.07.2018 20:33 GÜNCELLEME 04.07.2018 20:33
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 3 gün önce hayvanları otlatmaya götürdükten sonra kaybolan 14 yaşındaki Yusuf Yılmaz'ın İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde bir fırandan ekmek alırken görüldüğü iddia edilmişti.

İSTANBUL'DA OLDUĞU BELİRTİLMİŞTİ

Sosyal medya hesabında Yusuf Yılmaz ile ilgili yapılan paylaşımın altına İstanbul'dan bir kişi mesaj yazmış, Yusuf'u İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde gördüğünü ve aç olduğunu belirtmişti.

 

 

Silvan Kaymakamı Adem Çelik, Yusuf'u arama çalışmalarının sürdüğünü, diğer yandan jandarmanın İstanbul ile irtibata geçerek mobese ve güvenlik kamerası görüntülerini istediğini söylemişti.

AİLE YUSUF'UN İSTANBUL'DA OLDUĞUNU TEŞHİS ETTİ

DHA'nın aktardığı son dakika bilgisine göre, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 1 Temmuz'dan beri kayıp olan ve aranan 14 yaşındaki Yusuf Yılmaz'ın İstanbul'da olduğu ve ailesine izlettirilen kamera görütülerinde Yusuf'un teşhis edildiği öğrenildi.

MEHMET SALİH İSE BULUNDU

Siirt’in Pervari ilçesi Güleçler köyünde 4 gün önce bahçeye ot toplamaya giden ancak kendisinden haber alınamayan 15 yaşındaki Mehmet Salih Oral bulundu. Oral’ın köy çevresinde bulunan kayalıklarda bitkin bir halde bulunduğu öğrenildi.

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Güleçler köyünde yaşayan zihinsel engelli Salih Oral, 2 Temmuz Pazartesi sabahı eşekle yakacak odun toplamak için yakınlardaki ormanlık ve dağlık alana gitti.

Bir süre sonra eşek, Salih Oral olmadan köye döndü. Salih Oral akşam olmasına karşın eve gelmeyince yakınları ve köylüler, bölgeye gidip arama yaptı. Ancak sonuç alınamayınca, jandarmaya haber verildi.

Bunun üzerine bölgeye jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Dün Pervari Kaymakamı Hakan Şeker de bölgeye gelerek hem çalışma yapan ekiplerden, hem de köylülerden bilgi aldı.

Bölgeyi karış karış arayan ekipler, Oral'ı köy çevresinde bulunan kayalıklarda bitkin bir halde buldu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 16
  • yurtTAŞ 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu işler her daim oluyor soru şu ki son bir ayda gerçekten bir artış mı var? Yoksa öyle gösterilip bir amaca mı varılmak isteniyor?
    Cevapla
  • VATANSEVER 5 yıl önce Şikayet Et
    sanal kamuoyu yaratılıp infial yaratmak nefret oluşturmak gruplaştırmak için bilinç altına yerleştirilmek için yapılıyor. Dünyanın her yerinde her türlü olay bir şekilde oluyor ülkemizde de istemediğimiz tasvip edemediğimiz olaylar oluyor ama ısıtılıp ısıtılıp kamuoyuna servis edilerek bilinçli olarak sinir ve duygularla oynanılıyor.
    Cevapla
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu işler kasitli yapiliyor.
    Cevapla
  • Silver 5 yıl önce Şikayet Et
    Acaba neden bu konular son günlerde çok gündemde?
    Cevapla
  • hidocan 5 yıl önce Şikayet Et
    bence soy isminden dolayi kacmistir:))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan CHP'ye iade-i ziyaret kararı - Gazete manşetleri
Bayraktar TB3 bir rekoru daha kırdı!