Hatay'dan korkunç haber: 3 ölü!

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde bir otomobilin tıra arkadan çarpması sonucu aynı aileden 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Hatay'dan korkunç haber: 3 ölü!
Hatay'dan korkunç haber: 3 ölü!
GİRİŞ 22.07.2018 11:16 GÜNCELLEME 22.07.2018 11:16
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Dörtyol ilçesi Adana - İskenderun TEM Otoyolu Kuzuculu mevkiinde meydana gelen kazada, İskenderun yönüne gitmekte olan sürücüsü belirlenemeyen otomobil, 27 ACB 88 plakalı tıra arkadan çarptı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. 

Otomobilde bulunan Meryem Güler kaza yerinde hayatını kaybederken, yaralanan 3 kişi ekipler tarafından sıkıştıkları araçtan çıkartıldıktan sonra Dörtyol Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Onur Güler ve Linda Güler yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

YORUMLAR 3
  • Alper 5 yıl önce Şikayet Et
    İster aglayın ister sızlanın Ne yaparsanız yapın tır şöförlerini yol kenarına parketmekten vazgeçiremezsiniz.adam kenara cekip tavada yumurta yapıyor.mahkemedede rahmetli için kaderiydi diyor
    Cevapla
  • hancı 5 yıl önce Şikayet Et
    hepsi drmiyirum ama 1 çok tır şoförü karsi aracı tınlamadan yola cikiyor.kazaya sebebiyet veriyor..cins adamlara vermeyin bu tır ları..
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Burdan sürekli yazıyorum.yine tır yine arkadan çarpan araba 3-5 ölü.otoyol kenarlarına durak yapan tır ve kamyonlar ölüm saçıyor.yılda binlrrce hemde.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kadınların futbol maçında kavga çıktı! 7 kişi yaralandı...
Milyarderlerin en fazla bulundu şehirler! İlk 10'da dikkat çeken ayrıntı..