CHP'de muhalif kanattan ilk açıklama!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi CHP Genel Merkezi'nden yapılan açıklamada, 569 imzanın toplandığı ve yeterli sayıya ulaşamadığı belirtildi. CHP yönetimi, "Kurultay yok" dedi. Açıklamaya ilk tepki CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'dan geldi. Özcan, "Bundan sonra her seçenek masada" dedi.

CHP'de muhalif kanattan ilk açıklama!
CHP'de muhalif kanattan ilk açıklama!
GİRİŞ 06.08.2018 17:49 GÜNCELLEME 06.08.2018 18:45
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

CHP PM üyesi Gaye Usluer ise açıklamanın ardından "Artık ortak bir irade oluştu" yorumunu yaptı. 

CHP'de 24 Haziran seçimleri sonrası kurultay yapılmasını isteyen parti içi muhalifler delegelerden imza toplayarak Genel Merkez'e teslim etti. Partiden yapılan açıklamada ise geçerli imza sayısının 605 olduğu ve kurultay için yeterli olmadığı belirtildi. CHP'den kurultay için toplanan imzalarla ilgili açıklama geldi. Yapılan açıklamada 569 imza toplandığı belirtilerek "Kurultay yok" denildi.

 

 

Öte yandan, resmi yazılı açıklamanın Muharrem Erkek tarafından yapılacağı öğrenildi.

İLK TEPKİ GELDİ

CHP yönetiminin "Kurultay yok" açıklamasına ilk tepki CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'dan geldi. Özcan, "Bundan sonra her seçenek masada" dedi.

'ORTAK BİR İRADE OLUŞTU'

CHP PM üyesi Gaye Usluer ise açıklamanın ardından "Artık ortak bir irade oluştu" yorumunu yaptı.

YORUMLAR 11
  • Alay Etmiyorum 5 yıl önce Şikayet Et
    Benden Türk Sanat Müziği seven İncecilere gelsin.Kimseye etmem şikayet ağlarım ben halime.Titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime.Perdeyi zulmet çekilmiş korkarım ikbalime.Titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime.
    Cevapla
  • Sapo 5 yıl önce Şikayet Et
    Yeniden DSP Hayırlı Olsun...
    Cevapla
  • Müjde 5 yıl önce Şikayet Et
    Chp muhalifleri toplanıyorlar.Merkeze gidip eylem yapacaklar.Ama eylemcilerin padişahı organizatörü kemal bunları engeller.İnternette chpliler neler yazıyor neler.Genel Merkez tehdit ediyor diyenler bile var.Chp imajı yerle bir oldu.Zaten utanmanız olsa sizler Cunhurbaşkanımızı ikidebir yabancılara şikayet etmezdiniz.Düstur bilmeyenler size herşey hak.Ayrıca kemal kalmalı ki onu 10. kez yenmenin hazzını yaşamalıyız.
    Cevapla
  • Abidik Gubidik 5 yıl önce Şikayet Et
    Verilen imza geri cekildi ne demek.Bir kere bunlarin isi en bastan hatali.İnsan ya imzalar ya imzalamaz.Oh ne ala rusvetcilere is doguyor.Ver parayi atayim imzayi.Ver parayi cekeyim geri imzami.Bir de bunlar belediye baskaniymis yuh olsun.
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Sizi Anayasa mahkemesi pakler. Buyrun, en iyi bildiginiz yol orasi. yiyin birbirinizi bari bu isi betecerin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsviçre'de küstah saldırı! Selçuk Bayraktar'dan terör yandaşlarını çıldırtacak yanıt
Yıldızların altında tarihi yolculuk