Yer: İstanbul! Ayaklarını bağlayıp aşağı attılar

İstanbul Pendik'te ayakları bağlandıktan sonra 4. kattan aşağı atılan Pakistan uyruklu kişi hayatını kaybetti.

GİRİŞ 12.08.2018 16:11 GÜNCELLEME 12.08.2018 17:36
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Olay dün saat 13.00 sıralarında Kaynarca Mahallesi Cemil Meriç Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre ayakları bağlı yerde kanlar içinde yatan bir kişiyi gören çevredekiler durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri bu kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri güvenlik şeridi çekerek caddeyi araç ve yaya trafiğine kapattı. 

 

 

AYAKLARI ÇARŞAFLA BAĞLANMIŞ

Polis ekipleri hayatını kaybeden kişinin cesedi eve evinde geniş çaplı araştırma başlattı. Polis ayakları bağlandıktan sonra 4. kattan aşağı atılan kişinin 3 ev arkadaşını ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürdü.

Olay yeri inceleme polisleri ve savcının yaptığı incelemenin ardından cenaze Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Görgü tanıkları "7-8 kişi birlikte kalıyorlar. Yerde görünce araç çarptı zannettik" diye konuştu. Başka bir mahalle sakini ise "Çatıda dövdüler adamı herhalde. Beyaz bir çarşafla balkondan atmışlar" dedi. Polis olaya karışan kişi yada kişileri yakalamak için geniş çaplı araştırma yaptı.

YORUMLAR 4
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    afganistan, pakistan ne kadar ayak takımı cani suçlu varsa kapağı türkiyeye atıyor..
    Cevapla
  • Vatan sever 16 17 5 yıl önce Şikayet Et
    Gittikce acimasizlik artiyor Bence idam cezasi gelmesi lazim ki insan lar yapmadan önce düsünsünler Bunun ucunda idam var diye
    Cevapla
  • yahya duman 5 yıl önce Şikayet Et
    o binayi belediye yiksin arkadas ipsiz sapsiz kim varsa oraya geliyor sahibi yok
    Cevapla
  • TR- SAKARYA 5 yıl önce Şikayet Et
    Nasil .. ! sahibi yokmu .. ? malsahibi forvet uyanikspor oyuncusu.. binanin yikim masrafini belediye'ye ödetmek istiyor, muhtemelen uyanikspor Emlakçidur da.. ((:
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar HÜRKUŞ ile Akıncı'yı takip etti!
Aliyev imzaladı... Azerbaycan ile Türkiye arasında gelirde çifte vergilendirme kaldırıldı