Şehit polis böyle uğurlandı

Mersin'de görevi sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede şehit olan Özel Harekat Polisi Ali Karapınar'ın cenazesi, memleketi Kahramamaraş'a uğurlandı.

Şehit polis böyle uğurlandı
Şehit polis böyle uğurlandı
GİRİŞ 17.10.2018 12:50 GÜNCELLEME 17.10.2018 12:50
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli evli ve 2 çocuk babası Karapınar(49), dün merkez Toroslar ilçesine bağlı Alanyalı Mahallesi'nde yapılan arama, tarama, pusu ve keşif çalışmalarına katıldı. Bu sırada kalp krizi geçiren Karapınar, arkadaşları tarafından Mersin Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Doktorların hemen müdahale ettiği polis memuru, tüm çabalara rağmen yaşamını yitirdi. Ali Karapınar için İl Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törene Vali Ali İhsan Su, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, eşi Fatma, Kızı Aleynasu, oğlu Mustafa ile mesai arkadaşları katıldı.

Acılı eş Fatma Karapınar yakınlarının yardımı ile ayakta dururken, burada kılınan cenaze namazının ardından oğlu ve il protokolü ile silah arkadaşları tarafından omuzlara alınan merhum polisin naaşı, cenaze aracına konuldu. Karapınar'ın cenazesi törenin ardından toprağa verileceği Kahramanmaraş'a götürüldü.

YORUMLAR 9
  • reis 5 yıl önce Şikayet Et
    İşte gerçek türk evlatları.İşte bu tip model zorunlu olmalı.Alparslanın Şeyh edebalinin Orhan Gazinin torunları.Allah razı olsun sizlerden.
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Bıyıklar çok şey anlatıyor. doğulular iyi bilir.
    Cevapla
  • Uğur 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin sevenlerine sabır versin mekanı cennet olsun
    Cevapla
  • ihtiyar 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin ailesine ve silah arkadaşlarına sabırlar versin
    Cevapla
  • Alperen 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 bir rekoru daha kırdı!
İsmailağa liderini yurt dışına götürmeye çalışmışlar! İkinci Gülen vakası böyle önlenmiş