MİT'ten PKK'ya operasyon! 13 kişi yakalandı

İzmir'de PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik olarak yapılan çalışmalarda bölücü terör örgütünün sözde lideri Abdullah Öcalan'ın posteri altında konuşma yapan ve sosyal medyada terör propagandası yapan 13 şüpheli, İzmir polisi ve MİT'in düzenlediği operasyonla yakalandı.

GİRİŞ 18.10.2018 11:49 GÜNCELLEME 18.10.2018 12:21
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İzmir'de PKK/KCK teror örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışmalar kapsamında operasyonun düğmesine basıldı. Terör örgütünün sözde yöneticileri tarafından verilen talimatlar doğrultusunda, HDP Gençlik Meclisi organizesinde Konak ilçesinde bulunan HDP İzmir İl Binasında düzenlenen konferansta terör örgütünün sözde lideri Abdullah Öcalan'ın posteri altında bazı kişilerin konuşmalar yaptığı ve sosyal medya üzerinden de terör propagandası yapıldığını belirledi.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama ve yakalama kararına istinaden İzmir Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü operasyon kapsamında harekete geçti. Baskınlara, istihbarat, özel harekat polislerinin yanı sıra İzmir MİT Bölge Başkanlığı da destek oldu.

 

 

Yapılan operasyonlarda 13 şahıs gözaltına alındı. Baskınlarda, çok sayıda örgütsel dokümanda ele geçirildi. Yakalanan şüpheliler, ifade için emniyete götürüldü.

YORUMLAR 5
  • TR-IZMIR 5 yıl önce Şikayet Et
    Yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 13 terorist şahısın ad ve soyadlari açıkca duyurulsun, detaylar vesikalık resim DNA testi kan grubu.. vs.. gibi aile fertlerine varınca, tüm kimlik bilgilerin, Türk Vatandaslarımızın bilgisine sunulsun paylasılsın .. akabinde herbirinin agızı burnu yer degişmeli, bir güzel dayak çekmeli, Tüm malvarlıklarına el-koymali, Vatandaşlıktan atmali, Sınırdışı etmeli.. Mukavemet gösterildiğinde ise beyinlerine sıkmali .
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Polis bu katilleri canı pahasına yakaladı. Bakalım Adalet mekanizması!!! kaç tanesini tutuklayacak?
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 5 yıl önce Şikayet Et
    ön kapıdan girer arka kapıdan çıkacaklar bumu Adalet
    Cevapla
  • buba 5 yıl önce Şikayet Et
    Parti kapatmak zorlaştırılırken ne dendi ! Teröre bulaşmadığı sürece. Pkk nın şehir yapılanması bu Hdpkk niye kapatılmıyor, hadi izah edin
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Mit. Pkk nin ve sempatizanlarinin üzerine daha çok gitmeli
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan ile görüşme sonrası Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu'na 'engel olma' mesajı!
İPhone fiyatları dudak uçuklattı!