Akıllara durgunluk veren olay! 17 yaşındaki kız...

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bu olayı konuşuyor... Girne'de 17 yaşındaki genç bir kız elindeki bıçakla evden çıktı ve sokaktan geçen tanımadığı bir kadını sırtından 8 kez bıçakladı. Genç kız yakalanarak tutuklandı.

Akıllara durgunluk veren olay! 17 yaşındaki kız...
Akıllara durgunluk veren olay! 17 yaşındaki kız...
GİRİŞ 31.10.2018 09:13 GÜNCELLEME 31.10.2018 09:16
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Girne kentinde 13 Şubat Sokak üzerinde meydana gelen olayda, 17 yaşındaki genç kız elinde bıçakla evden çıkarak, sokaktan geçen tanımadığı 49 yaşındaki Elmeryy Sanchez isimli kadını sırtından 8 kez bıçakladı. Suçüstü yakalanan genç kız, sabah saatlerinde önce doktor kontrolünden geçirildi ardından Girne Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı.

Zanlı T.K.’nin “Adam öldürmeye teşebbüs”, “Ağır yaralama” ve “Kanunsuz bıçak taşıma” suçlarından tutuklandığı bilgisini veren güvenlik güçleri, zanlının 30 Ekim saat 08.05 sıralarında 13 Şubat Caddesi üzerinde yoldan geçen tanımadığı Elmeryy Sanchez isimli kadını sırtından 8 defa bıçakladığını söyledi. Yaralı kadının olay yerine çağrılan ambulansla, önce Girne Akçiçek Hastanesi ardında ise Lefkoşa Doktor Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildiğini kaydeden güvenlik güçleri, zanlının olay yerinde elinde bıçakla suçüstü yakalandığını kaydetti.

 

 

YORUMLAR 8
  • kuyumcu 5 yıl önce Şikayet Et
    Islam dogmadan az zaman evel insanlarda her turlu sapiklik delilik var idi,islam geldiginde insanlar bunalimdan kurtulup saadete eristiler. Simciki durum baska,islamin gariplestigi apacik meydanda. Dunyanin her yerinde gorkemli camilerin yapilmasi bir sey ifade etmez,Mekkede ki durum yine apacik meydanda,cehalet almis basini gidiyor. Kendimize gelmez isek pismanlik faide vermez.
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    amerika ve avrupadaki gibi deliler derhal kısırlaştırılmalıdır.
    Cevapla
  • batidan 5 yıl önce Şikayet Et
    Amerikada Avrupada o kadar deli yok cunki tedavi ediliyor.Ha eskiden tedavi edilemez diyip insanlari odunluklarda yakilip oldurulurdu.
    Cevapla
  • VARTO 5 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef tüm bunlar evlatlarımızın saatlerce oynadıkları BİLGİSAYAR OYUNLARINDAN kaynaklanıyor
    Cevapla
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    aman dikkat millet evde telefonuna-arkadaşına-anasına-babasına-kardeşine kızıp sokağa ilk indiğinde önününe gelene saldırabilir bu bir sendromdur.en iyisi hemen kaçmaktır
    Cevapla
  • osmanlı torunu 5 yıl önce Şikayet Et
    millet iyicene delirdi millete ne yediriyorlar acaba beyin kalmadı herkezde aynı olay
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi