KKTC'de dehşeti yaşatmıştı! 'Şizofren olabilir'

KKTC'nin Girne kentinde sabah saatlerinde hiç tanımadığı 49 yaşındaki Elmeryy Sanchez isimli kadını sırtından 7 kez bıçaklayan T.K dün yeniden mahkemeye çıkarıldı.

KKTC'de dehşeti yaşatmıştı! 'Şizofren olabilir'
KKTC'de dehşeti yaşatmıştı! 'Şizofren olabilir'
GİRİŞ 03.11.2018 09:55 GÜNCELLEME 03.11.2018 09:58
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Zanlının ifadesinde çocukluğundan beri cinayet işlemek istediğini söylediğini, serbest kalması halinde yeniden aynı şeyleri yapacağını söylediği ortaya çıktı.

KKTC bu olayı konuşuyor. Girne'de sabah saatlerinde evinden elinde bıçakla fırlayarak rastgele önüne gelen 49 yaşındaki kadını sebepsiz yere defalarca bıçaklayan 17 yaşındaki T.K. mahkemeye çıkarıldı. Mahkemede adli şubede görevli personelin aktardıklarına göre zanlı verdiği ifadede çocukluğundan beri cinayet işlemek istediğini ayrıca serbest kalması halinde yeniden aynı şeyleri yapacağını belirtti.

 

 

Mahkemede ayrıca zanlının olay yerinde elinde bıçakla suçüstü yakalandığı kaydedilirken soruşturmanın devam ettiğini, zanlının Barış Ruh Hastanesi’ndeki kontrollerinin sürdüğünü ve doktorun kapsamlı bir rapor hazırlaması için daha fazla süreye ihtiyaç duyduğu aktarıldı.

Zanlı ile ilgili sosyal tahkikat yapıldığı, okulu ve arkadaşları ile görüşmeler yapılacağı belirtildi. Mahkemede ayrıca zanlı hakkında soruşturma sürecinde 3 gün daha tutuklu kalması talep edildi.

'ŞİZOFREN OLABİLİR'

Zanlının avukatı ise vakanın normal bir vaka olmadığını, zanlının bazı el çizimlerinin de incelenmesi gerektiğini ve şizofren olabileceği ihtimali olduğunu belirtti ve süreye itiraz etmedi.

Mahkeme aktarılan olguların ardından zanlının 3 gün daha tutuklu kalmasına emir verdi.

YORUMLAR 2
  • Faruk 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu cocuklara ne anlatiyorlar ne ögretiyorlarda böyle psikopatlik derecesine ulasabiliyorlar anlamadim.
    Cevapla
  • 1453 5 yıl önce Şikayet Et
    Tam idamlık.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz
Dili boğazına kaçan müşterisini böyle kurtardı...