Aracın içinde uyuya kalan çift dehşeti yaşadı

Konya'da mobilyacı Mehmet Özer (38), arkadaşı Ferhunde H. (35) ile göletin kenarında otomobilin içinde uyurken, araç aniden hareket edip göle uçtu.

GİRİŞ 07.11.2018 11:26 GÜNCELLEME 07.11.2018 11:32
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Olay, bugün saat 03.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Ardıçlı Mahallesi Ardıçlı Gölet’inde meydana geldi. Mehmet Özer, arkadaşı Ferhunde H. ile otomobiliyle bir süre gezdikten sonra Ardıçlı Gölet’i kenarına gelip, araç içinde oturup sohbet etmeye başladı. Ardından Özer ve Ferhunde H., araç içinde uyudu. Bu sırada otomobil, belirlenemeyen nedenle aniden hareket edip gölete uçtu. Otomobil su almaya başlayınca durumu fark etmeleri üzerine Ferhunde H., araçtan çıkıp yüzerek kurtuldu. Otomobilinden çıkmayı başaran Mehmet Özer ise balçığa saplandı. Seslenmesine rağmen Özer'den cevap alamayan Ferhunde H., yakındaki caddeye çıkıp yoldan geçen aracı durdurdu. Ardından da polis merkezine giderek yardım istedi. Fenalaşan Ferhande H., Beyhekim Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

 

 

Olay yerine gelen polis, göletin çevresinde yaptığı araştırmada lastik izlerinden otomobilin suya düştüğü yeri belirledi. Ardından su altı polisi ekipleri çağrıldı. Ekipler gölette yaptığı aramada otomobilin dışında balçığa saplanan sürücü Özer'in cansız bedenine ulaştı. Sudan çıkarılan Özer'in, cesedi otopsi için Konya Numune Hastanesi morguna kaldırıldı.

YORUMLAR 5
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    ne arıyor dağ başında bu soğukta akşam vakti yanında bayanla
    Cevapla
  • vatan 5 yıl önce Şikayet Et
    allahın haram kıldığı şeylerden uzak durmak her zaman guzeldir
    Cevapla
  • Recep 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok yerinde bir yorum olmuş
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Giden geri gelmez ama balçık var idi ise herhangi bir çit engel vs.uyari levhası varmıydı başka canlar gitmesin devletin ilk görevi milletin canını namusunu malını korumaktır görevliler ücretlerini alıyorlar en ufak ihmali olan varsa adam öldürmeye sebebiyetten dava açılmalıdır heryerde aynı sorun var malesef bu ilk olay değil ama son olsun
    Cevapla
  • yallah şöför 5 yıl önce Şikayet Et
    ölümden kaçış yok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özel'i kabulüne ilişkin açıklama
Sosyal medyada lüks otomobil satışı: Piyasaya göre 5 kat aşağıda fiyatlar!