2 genç, çocuk parkında bu halde bulundu

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde çocuk parkında baygın bulunan 20 yaşlarındaki 2 kişi, hastaneye kaldırıldı. Gençlerin, alkol ya da uyuşturucu madde kullanıp, kullanmadığının araştırıldığı belirtildi.

2 genç, çocuk parkında bu halde bulundu
2 genç, çocuk parkında bu halde bulundu
GİRİŞ 02.12.2018 17:07 GÜNCELLEME 02.12.2018 17:10
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Malkara ilçesi Yeni Mahalle İnönü Caddesi'ndeki bir çocuk parkında, 2 kişinin hareketsiz yattığını fark eden çevre sakinleri, polis ekiplerine haber verdi. Gelen ekipler, baygın haldeki 20 yaşlarındaki iki genci, ekip aracıyla hastaneye götürdü.

 

 

İsmi açıklanmayan gençlerin, alkol ya da uyuşturucu madde kullanıp, kullanmadıklarının araştırıldığı bildirildi. 

YORUMLAR 16
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Eski den hayat şartları acaba daha rahat mıydı geçim derdi daha kolay mıydı Aile de sadece erkek çalışır ve tüm evi geçindirirdi maalesef günümüzde tek maaşla geçinmek çok zor onun için karı koca da çalışıyor ve çocuklara fazla zaman ayrılamıyor ve onları anlayamıyorlar ve ilerde de çok büyük sorunlar yaşıyorlar
    Cevapla
  • gagit 5 yıl önce Şikayet Et
    uyuşturucudan hapis yatırıp,çıkarken kahraman gibi karşılanan şarkıcılar varken,bu işler zor.
    Cevapla
  • Adnan 5 yıl önce Şikayet Et
    Uyuşturucuyu satanlardan bir kaç tanesini sallandırın, bakalım gençler içecek uyuşturucu bulabiliyor mu. ? Bulamayınca içmeyecek, bu kadar basit.
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 5 yıl önce Şikayet Et
    mercimek çorbası içip bayılacak halleri yok ya zıkkım içmişler belli ki.
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu parklar konusuna devlet acil el atmalı. Buralar denetlenmediği için, fuhuş, uyuşturucu park, mesire yeri gibi alanlara kaymış. Bulunduğumuz bölgede sabahları yürüyüş için gittiğimiz park / mesire alanında gördüğümüz manzaralar ahlaken ne hale geldiğimizi gösteriyor. Okul çağındaki çocukların oralarda bulundukları hali anlatmak istemiyorum. Ama bu alanlar mutlaka bekçi / polis vs. gibi ekiplerce mutlaka kontrol edilmeli. Yoksa daha çok sevgi evleri açarız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye, İsrail ile olan tüm ticaretini durdurdu
S&P, Fed'in ilk faiz indirimini aralıkta bekliyor