Mahalleyi karıştıran baba ve oğul!

Sancaktepe'de kuyumculuk yapan baba ve iki oğlu, güvenlerini sağladıkları 62 kişiden "saklamak için" aldıkları 1.5 milyon lira değerindeki altını alıp kaçtı. Mağdurların şikâyeti üzerine harekete geçen polis olaydan 10 gün sonra baba ve oğlunu yakalayarak gözaltına aldı.

GİRİŞ 20.12.2018 16:48 GÜNCELLEME 20.12.2018 16:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, şube çıkışında tehdit edildikleri için saklandıklarını söyledi. 

 

 

Sancaktepe'de, kasada saklamak için 62 kişiden aldıkları 1,5 milyon değerindeki altınlarla kaçtıkları iddia edilen kuyumcu baba ve 2 oğlu yakalandı.

AA'nın haberine göre, Eyüpsultan Mahallesi'nde 6 yıldır kuyumculuk yapan E.E. (55) ve oğulları A.E. (34) ve O.E. (26) mahallede ikamet eden 62 kişinin altınlarını kasalarına koymak için aldı. Yaklaşık 10 gün önce kuyumcu dükkanının kapalı olduğunu gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Bir haftada polise olaya ilişkin 62 kişinin başvurduğu öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı.

 

 

Ekipler, 19 Aralık'ta şüphelilerin kaldığını belirlediği Bahçelievler'deki adrese düzenlediği baskında, baba E.E. ve oğulları A.E. ve O.E'yi yakaladı. Gözaltına alınan şüphelilerin 62 kişiden yaklaşık 1 milyon 500 bin lira değerinde altını dolandırdıkları iddia edildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Basın mensuplarının soruları üzerine baba E.E. tehdit edildikleri için evini ve iş yerini terk ettiğini söyledi. 

YORUMLAR 4
  • halk 5 yıl önce Şikayet Et
    bir amcamız vardı allah rahmet eylesın derdiki cebinde olan para senındır
    Cevapla
  • Nazım Zengin 5 yıl önce Şikayet Et
    Yakında tutuksuz yargılamak üzere serbest bırakırlar...
    Cevapla
  • Teknolojik Scan 5 yıl önce Şikayet Et
    Kafa yok'ki....nereye kaçacan, NEREYE????
    Cevapla
  • f.b. 5 yıl önce Şikayet Et
    bir kaç ay yatar çıkartır savcılar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!