Cinnet getiren öğretmen mahalleyi ayağa kaldırdı!

Ankara'da, cinnet getiren öğretmen Murat Ö., boğazına bıçak dayayarak, balkona çıktı, evindeki eşyaları aşağı atarak birçok araca zarar verdi. Araç sahiplerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, Murat Ö.’yü gözaltına aldı.

GİRİŞ 23.12.2018 08:50 GÜNCELLEME 23.12.2018 09:51
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Olay, akşam saatlerinde Keçiören ilçesinde Refik Saydam Caddesi’ndeki apartmanda meydana geldi. Öğretmen Murat Ö., cinnet getirerek evinin balkonuna çıkarak, boynuna dayadığı bıçakla bağırmaya başladı. Murat Ö., balkonun camını kırarak evdeki eşyaları, aşağı atmaya başladı. Çevredekilerin uyarılarına aldırış etmeyen öğretmen, yol üzerinde park halinde bulunan araçlara zarar verdi.

 

 

GÖZALTINA ALINDI

Araçları zarar görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Eline aldığı bıçakla kendine zarar veren Murat Ö., polis ekiplerinin uzun uğraşları sonucu ikna edildi. Polis eşliğinde eve giren sağlık ekipleri, kendine zarar veren öğretmeni ayakta tedavi etti. Murat Ö. daha sonra polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

 

 

’BIÇAĞI BOYNUNA DAYADI’

İncirli Mahalle Muhtarı Bektaş Yener Çelik, "Bu şahıs öğlen saatlerinde komşusuyla kavga etmiş. Psikolojisi bozuk zaten. Saat öğlen üçten beri evdeki eşyaları aşağı attı. Buradaki araçlara da zarar verdi. Bıçağı boynuna dayadı. Şahıs kendine zarar vermeye başladı. Daha sonra polis ekipleri tarafından ikna edildi" ifadelerini kullandı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR 12
  • Sosyopiskopat 5 yıl önce Şikayet Et
    Ulann ne çok hakim, mühendis, sosyolog, piskolog vs. var burda Ne çok bilmişimiz varmış. Bende diyorum memleket niye bu halde..
    Cevapla
  • Ali Aslan 5 yıl önce Şikayet Et
    Diyet uzmanı ne güzel yorum milletimiz şiştikce şişti hani biz peygamber s.a.v efendimizin ve şerefli sahabelerimizin Allah onlardan razı olsun yaşantısını yaşayacaktık bize örnek olacak imamlara lütfen bi bakın çoğunun göbeği 1 metre ilerde taşıyamıyorlar
    Cevapla
  • DavulunSesiUzak 5 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmenlik göründüğü kadar kolay bir meslek değil, sağlam sinirleriniz olmalı, çoğu öğretmen strese dayalı tansiyon, kalp yetmezliği, psikolojik harabiyet vs. yakalanıyor...
    Cevapla
  • Anadolu 5 yıl önce Şikayet Et
    Kimse zorla çalıştırmıyor işine gelmeyen basacak istifayı işine gelen işi yapacak..
    Cevapla
  • osm786 5 yıl önce Şikayet Et
    Almanyada ayni olay yasandi.adam burndan cekti uyusturucu.evini baltayla harab etti ve tv balkondan asagu atti. Hemen psigologisi bozuk demenin anlami yok.sen uyusturucu kullanirsan delirirsin tabi
    Cevapla
  • Vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    her zaman söylerim iki yılda bir öğretmenleri psikoloji tedavisinden geçirmeleri gerek geçemeyenler öğretmenlikten çıkarılsın.
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    o zaman bu bütün vatandaşlar için geçerli olsun
    Cevapla
  • Malkoçoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Emret padişahım.
    Cevapla
  • Malkoçoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir öğretmen yanlış yaptı diye hepsi mi suçlu? Vatandaştan bir tanesi yanlış yaptığı zamanda mı hepsi psikolojik tedaviden geçecek. Biz millet olarak daima akıllı yazmalı ve konuşmalıyız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’
Paramotor ile sürat denemesi yapan pilot 25 metreden yere çakıldı!