Hakan Şükür'ün babasına 15 yıl hapis

Sakarya'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) kapsamında firari eski futbolcu ve milletvekili Hakan Şükür'ün babası Selmet Şükür hakkında hazırlanan iddianamede, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 7 yıl 6 aydan 15 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Hakan Şükür'ün babasına 15 yıl hapis
Hakan Şükür'ün babasına 15 yıl hapis
GİRİŞ 04.01.2019 11:39 GÜNCELLEME 04.01.2019 13:18
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Sakarya'da, Fetullahçı Terör  Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) kapsamında firari eski futbolcu ve  milletvekili Hakan Şükür'ün babası Selmet Şükür hakkında hazırlanan iddianamede,  "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan  7 yıl 6 aydan 15 yıla kadar hapis  cezası talep edildi.

 

 

YORUMLAR 7
  • Urfali ibrahim 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah glstermedin ama ,eger ben Hakan Sükür olsaydim ,babamin bu canini görseydim gelir teslim olurdum, babami birakin derdim. Ama bunlarda nerde seref namus, babaya sahip cikmayan Vatanami sahip cikacan.Vatan haini böyle birsey olsa gerek.......$$$
    Cevapla
  • Yusuf 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu kin nefret kibir sonunuz olacak fetöşiler
    Cevapla
  • Dadaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara böyle az ceza verilirse yarın bunlar dışarı çıkınca vatan millet sakaryami diyecekler ve nice vatan hainleride dışarda dolaşıyorlar virüs gibi bir sistem kurmuşlar adamlar uzaya üs kurdular bizim ugrastigimiz şeylere bakın içerdeki vatan düşmanlarıyla uğraşıyoruz düşmanı dışarda aramak saçma içerde yeterince var
    Cevapla
  • ottomans 5 yıl önce Şikayet Et
    Yatsin icerde pis vatan haini zaten icerde eceliyle olucek daha da disari cikma sansida yok zaten
    Cevapla
  • aaaaaaaaaaaaaa 5 yıl önce Şikayet Et
    idam nerde.. adalet nerde . hainler de bu memlekette idam edilmiyorsa adalet nerde.. hainler teşvik ediliyor...fetönün tuzağı suçlunun cezası az..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uğurcan Çakır ve Markus Gisdol arasında gerginlik
Yurt dışındaki Türk sayısı! Zirvedeki ülke şaşırttı