CHP'li Altay'dan akılalmaz çıkış: 31 Mart'ı beklemeye gerek kalmayacak

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın "ekonomi, iç ve dış barış, güvenlik" konuları ile ilgili açıklamalarının ardından 10 Mart'ı işaret etmesi "darbe" iması olarak algılandı. CHP'li Altay'a tepki yağdı.

CHP'li Altay'dan akılalmaz çıkış: 31 Mart'ı beklemeye gerek kalmayacak
CHP'li Altay'dan akılalmaz çıkış: 31 Mart'ı beklemeye gerek kalmayacak
GİRİŞ 01.03.2019 09:45 GÜNCELLEME 01.03.2019 09:45
Bu Habere 140 Yorum Yapılmış

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay '10 Mart'ta herkes İstanbul'u CHP'nin aldığını tayin ve tespit edip kabullenecek' dedi. Neden 10 Mart'ı işaret ettiği sorusunu, ekonomik ve toplumsal gidişatın 31 Mart'ın beklenmesine gerek bırakmayacağını söyleyerek cevaplayan CHP'li Altay'ın açıklamaları 'darbe' iması olarak yorumlandı.

 

 

CHP'li Engin Altay, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında "10 Mart'ta herkes İstanbul'u CHP'nin aldığını tayin ve tespit edip kabullenecek." dedi. CHP'li Altay'ın açıklamaları "Yeni bir kalkışmayı mı işaret etti?" sorusunu akıllara getirdi.
 
'DARBE'Yİ Mİ İŞARET ETTİ?
 
CHP'li Altay'ın "ekonomi, iç ve dış barış, güvenlik" konuları ile ilgili açıklamalarının ardından 10 Mart'ı işaret etmesi "darbe" iması olarak yorumlandı. 
 
NEDEN 10 MART?
 
Altay'ın "10 Mart" açıklaması sosyal medyada "darbe iması" olarak tepki gördü. Kullanıcılar, Gezi kalkışmasını ve FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimini hatırlatarak CHP'li Altay'ın sözlerine açıklık getirmesini istedi.
 
"31 MART'A GEREK KALMAYACAK"
 
Neden 10 Mart tarihini verdiğinin sorulması üzerine Altay, ekonomik ve toplumsal gidişatın 31 Mart'ın beklenmesine gerek bırakmayacağını öne sürdü. Engin Altay, seçim öncesinde bir "tayin" beklediğini söylediği "10 Mart" açıklaması ile CHP zihniyetini bir kez daha ortaya koydu.

YORUMLAR 140
  • murtaza 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu köpek fazla havlıyor
    Cevapla
  • SELAMET 5 yıl önce Şikayet Et
    BUNLARLAaynı yolda yürüyenlere yazıklar olsun..
    Cevapla
  • osmanoğlu2023 5 yıl önce Şikayet Et
    herif kötü bir ruya görmüş olmalı ki hala etkisinde kalıp zırvalamış...
    Cevapla
  • ŞAMİLHAN 5 yıl önce Şikayet Et
    10 martı bi görelim ne olacak mış .Milletin sabrını zorlayıp durmayın bu sefer tutuklama olmaz akıllı olun .Koltuk kapacağız diye postu deldirmeyin
    Cevapla
  • VATAN SEVSALISI 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu hassiyetsizlik vatan hailiği deeğilde nedir. Varmı başka açıklaması sen kimin i... söyleyin artık açıkca seni adam sananlar sana adam deme cüretkarlığını gösterebileceklermi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
3. Dünya savaşı çıkarsa müttefikimiz kim olsun? İşte dikkat çeken Türkiye detayı...
Kolombiya'dan peş peşe adımlar! İsrail'i çıldırtacak