Manisa'da korkunç olay! Babasını öldürdü...

Manisa’nın Salihli ilçesinde 18 yaşındaki bir genç, gece babasını göğsünden bıçaklayıp öldürdü.

Manisa'da korkunç olay! Babasını öldürdü...
Manisa'da korkunç olay! Babasını öldürdü...
GİRİŞ 24.06.2019 14:12 GÜNCELLEME 24.06.2019 14:12
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Olay, Salihli’nin Seyrantepe Mahallesi 157. Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre gece saat 03.00 sıralarında kasten bıçakla yaralama ihbarı alan ekipler, Erdem ailesinin yaşadığı eve geldi. Ozan Erdem’i (42) ağır yaralı halde gören polisler, durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekiplerince Salihli Devlet Hastanesine kaldırılan Erdem, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Yapılan araştırmada Ozan Erdem’i 18 yaşındaki oğlu Halil Can Erdem’in bıçakla yaraladığı belirlendi. Ozan Erdem’in cansız bedeni Salihli Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Halil Can Erdem, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan Halil Can Erdem’in babası Ozan Erdem’i eve sürekli alkollü geldiği ve annesine eziyet ettiği için öldürdüğünü söylediği iddia edildi.

YORUMLAR 6
  • Görünen Köy 4 yıl önce Şikayet Et
    Benzer haberler duyduğumuza göre,devletin ve resmi makamların benzer durumların önlenmesi için gerekli tedbirleri alması gerekir.Sayıları artmadan.
    Cevapla
  • Anne 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne yaptın be yavrum baban mezara sen hapise asıl şimdi annen ve kardeşine oldu olan
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 4 yıl önce Şikayet Et
    öldürmek asla doğru değil adam sürekli içiyorsa annesini alıp başka şehre çalışıp geçinselerdi çok daha iyi olurdu.adamda yaptığı pisliği anlar bir daha içmezdi.genç şimdi 25 yıl hapis yatar yazık olmuş adam zaten sarhoş biber gazı sıkıp bir odaya kitleserdi.daha iyi olurdu veya iyi bir dövselerdi.
    Cevapla
  • kartal 4 yıl önce Şikayet Et
    boş konuşmussun
    Cevapla
  • hidocan Almanya 4 yıl önce Şikayet Et
    izmirli böyle demesi kolay ama 18 yasinda daha yeni akli eriyor sürekli icki icip etrafa zarar veren birisi babasi Allah bilir ne eziyetler etti mecbur kaldi yavrucak...
    Cevapla
  • Hanım 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar kolay anlatmışsınız.Ailesine zulmeden bir adam başka şehre kaçtıklarında rahat bırakır mıydı? Ya da biber gazı sıkılıp dayak atılan adam bunun acısını fazlasıyla çıkarmaz mıydı? Ailenin nasıl bir dram içinde olduğunu bilmediğimizden akıl vermek kolay oluyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Karşıyaka Belediye Başkanı Ünsal'dan nikahta duanın engellenmesine skandal yanıt!
Milyonerlerin ilk adreslerinde zirve değişmedi! İşte dünyanın en zengin şehirleri!