Baklavacı magandalara bir şok daha! Hepsi indiriliyor

İstanbul'da hamile kadını bulunduğu araca saldıran Hasan ve Hüseyin Sel'in sahibi olduğu Seydioğlu Baklava firmasının dükkanlarının tabelaları indirilmeye başlandı.

Baklavacı magandalara bir şok daha! Hepsi indiriliyor
Baklavacı magandalara bir şok daha! Hepsi indiriliyor
GİRİŞ 22.07.2019 10:14 GÜNCELLEME 22.07.2019 10:57
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

İstanbul'un Pendik ilçesinde hamile kadını bulunduğu araca saldıran Hasan ve Hüseyin Sel'in sahibi olduğu Seydioğlu Baklava hakkında, Seyidoğlu Baklavaları firması tarafından açılan dava ile ihtiyati tedbir kararı alınmıştı. Kararın ardından Seydioğlu Baklava firmasının dükkanlarının tabelaları indirilmeye başlandı.

 

 

SEYİDOĞLU BAKLAVALARI DAVA AÇMIŞTI

Pendik'te hamile kadın ve eşinin bulunduğu araca saldıran magandalar Hasan ve Hüseyin Sel'in sahibi olduğu Seydioğlu Baklava hakkında, Seyidoğlu Baklavaları'nın açtığı dava sonucunda mahkeme ihtiyati tedbir kararı almıştı.

 

 

KARAR VERİLDİ

Mahkeme ihtiyati tedbir kararını kabul ederek, Seydioğlu'nun her türlü yayın, tanıtım malzemesi, mal, ürün, ambalaj, tabela, afiş, broşür, reklam, ilan ve internet üzerinden tanıtım kullanımlarının tedbiren önlenmesine hükmetti. Mahkeme ayrıca Seydioğlu'nun tabelalarının tedbiren sökülmesine de karar verdi. Kararın ardından Seydioğlu Baklava'ya ait dükkanların tabelaları indirilmeye başlandı.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz haftalarda Pendik'te trafikte yol verme tartışması nedeniyle Hasan Sel ve Hüseyin Sel adlı iki kişi, içinde hamile kadının bulunduğu araca saldırmıştı. Gelen tepkiler üzerine şüpheliler tutuklanmıştı.Hasan Sel ve kardeşi Hüseyin Sel hakkında 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame kabul edilmişti.

Seyidoğlu firması, Seydioğlu Baklava'dan marka değerlerine zarar verdiği gerekçesiyle şikayetçi olmuştu. Seyidoğlu Baklavaları, geçen yılın Şubat ayında şirket isminin benzerini kullanarak şirketin markasına tecavüz ettiği 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 59
  • Ethem erpolat 4 yıl önce Şikayet Et
    Sucu varsa ceksin. Adamin dukkanindan ne istiyorsunuz
    Cevapla
  • Fth 4 yıl önce Şikayet Et
    Çünkü marka hırsızlığı yapmış...
    Cevapla
  • Ahmed 4 yıl önce Şikayet Et
    Genelde tutuksuz yargılanır ve beraat ederler. Her olayda bu şekilde hak yerini bulsa ne suç kalır ne de suçlu.
    Cevapla
  • ender 4 yıl önce Şikayet Et
    hangi siyasi görüşü savunursa savunsun magandalık işte böyle cezalandırılmalı. toplumda yoksa karımızı çocuğumuzu güvende hissettiremiyoruz.
    Cevapla
  • ademoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    bu saldırı eğer benim aracıma yapılsaydı bu adam tutuklanacakmıydı asla çünkü sadece araca saldırdı herkes adalet önünde sözde eşit bu adam linç edildi adaletsizlik diz boyu
    Cevapla
  • Orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Akrabasımısın
    Cevapla
  • Sakaryalı Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Hadi canım sende!
    Cevapla
  • medine4 4 yıl önce Şikayet Et
    olay medyaya düştü ,ceza veriliyor türlü çeşitli. fakat medyaya düşmeyen ,hergün yüzlerce mazlumun zulme uğradığı olaylarda kimseye ceza verilmiyor. Adalete inanç sarsıldı. Kimse kanuna,polise,adalete, devlet otoritesine inanmaz oldu. Bir an önce şiddete ağır cezalar getirilmeli ve herkese uygulanmalı. Aynı şekilde trafik suçlarının da ağırlaştırılarak ,vicdanları rahatlatacak hapis cezaları verilmesi gerekir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hudson Enstitüsü analistinin 'Kaan' sözleri muhalif gazeteciyi derinden etkiledi
Bakan Şimşek: Enflasyon keskin şekilde düşmeye başlayacak