Ceza kesen polise tuhaf tepki: Bayram harçlığı mı çıkarıyorsunuz

Denizli'de kırmızı ışıkta geçen yayalara yönelik yapılan denetimde ilginç anlar yaşandı. Kırmızı ışıkta geçen bir yayanın polis, "Hayırdır bayram harçlığı mı çıkarıyorsunuz" demesi tepki çekti.

Ceza kesen polise tuhaf tepki: Bayram harçlığı mı çıkarıyorsunuz
Ceza kesen polise tuhaf tepki: Bayram harçlığı mı çıkarıyorsunuz
GİRİŞ 24.07.2019 14:17 GÜNCELLEME 24.07.2019 14:18
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Denizli’de yayalara yönelik kırmızı ışık denetimi yapan polis ekipleri, 1 saatlik uygulamada kırımızı ışıkta geçen 32 yayaya toplamda 3 bin 456 TL cezai işlem uyguladı. Denetim sırasında kırmızı ışıkta geçen bir yayanın polise ‘Hayırdır bayram harçlığı mı çıkarıyorsunuz?’ demesi tepki çekti. 

 

 

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kentin en işlek noktalarından Merkezefendi ilçesi Altıntop Mahallesindeki Saltan Caddesi ile Mimar Sinan Caddesinin kesiştiği noktada yayalara yönelik kırmızı ışık denetimi yaptı. Kırmızı ışığı göre göre karşıya geçen yayalara 108’er TL cezai işlem uyguladı. Yaklaşık 1 saat devam eden ışık ihlalleri kapsamında 32 yayaya toplam 3 bin 465 TL ceza yazıldı. 



“Yol boştu o yüzden geçtim. Hep geçerim” 

 

 

Kırmızı ışık ihlali yaptığı tespit edilip polis ekipleri tarafından ceza yazılmak üzere, kimlik belgeleri istenen bazı yayalar ışığı görmediğini savunurken, bazıları da aceleleri bulunduğunu ileri sürdü. Ceza yazılmak üzere kimlik belgeleri istenen bir yayanın polis ekiplerine, “Hayırdır bayram harçlığı mı çıkarıyorsunuz?” demesi tepkiye neden oldu. Ceza kesilen bir yayanın ise gülerek, “Yol boştu o yüzden geçtim. Hep geçerim” sözleri duyanları şaşırttı. 

Yayalara uyarılarda bulunan trafik ekipleri, karşıdan karşıya geçerken yolda araç bulunmamasına değil, kırmızı ve yeşil ışık durumuna göre hareket etmeleri gerektiğini belirtti. 

Öte yandan, uygulamaların farklı zaman dilimlerinde kentin farklı noktalarında devam edeceği öğrenildi. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 10
  • Hadi be 4 yıl önce Şikayet Et
    Yol kusurlarını,tabela hatalarını,mwmur hatalarını,hak gasplarını şikayet edipte ceza yazıcak bir makam varmı?adaletin ve doğrunun diğer kefesi nerde bu terazinin?
    Cevapla
  • sdc 4 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten garip bir toplumuz
    Cevapla
  • siverekli şakir 4 yıl önce Şikayet Et
    ulan ne dengesiz insanlar var beeee....görev yaparsın suç,yapmazsın suç.kural kuraldır uyacaksın.
    Cevapla
  • musa 4 yıl önce Şikayet Et
    doğru bir uygulama, yaya önceliğinin her yerde olduğunu sanıyor milletimiz, ancak yaya şeritlerinde ışık tabelası olan yerlerde ise ışığa uymak zorundalar. bunu öğrenmek için en iyi tedbir cezadır.
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Yol boş olunca kurallara uymam demek pişkinlikte son noktadır. Polislerin ellerine sağlık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBAN'la vergi kaçıran yandı - Gazete manşetleri
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması