MSB duyurdu: Kara devriyesi sona erdi

Rusya ile imzalanan ortak mutabakat çerçevesinde Suriye'nin kuzeyinde devam eden kara devriyeleri ile ilgili Milli Savunma Bakanlığı'ndan bir açıklama geldi. MSB'den yapılan açıklamada "Türk ve Rus askeri unsurlarının İHA'ların iştirakiyle Fırat'ın doğusundaki Derbesiye bölgesinde yürüttüğü altıncı kara devriyesi tamamlandı." denildi.

MSB duyurdu: Kara devriyesi sona erdi
MSB duyurdu: Kara devriyesi sona erdi
GİRİŞ 14.11.2019 14:15 GÜNCELLEME 14.11.2019 14:15
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Türkiye ve Rusya'nın ortaklaşa gerçekleştirdiği kara devriyesi 6. gününde. MSB konuyla ilgili olarak bir açıklama paylaştı.

MSB'den yapılan açıklamada  "Türk ve Rus askeri unsurlarının İHA'ların iştirakiyle Fırat'ın doğusundaki Derbesiye bölgesinde yürüttüğü altıncı kara devriyesi tamamlandı." denildi.

50 ADET TANK MAYINI BULUNDU

Ayrıca MSB'den yapılan bir başka açıklamada "Barış Pınarı Harekât Bölgesinde arama tarama faaliyetleri devam ediyor. PKK/YPG terör örgütü tarafından depo olarak kullanılan okul binasında 50 adet anti tank mayını bulundu."ifadeleri kullanıldı.

 

 

YORUMLAR 4
  • hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Neye yarıyorsa bu devriyeler.
    Cevapla
  • CESUR YÜREK 4 yıl önce Şikayet Et
    kusura bakmayın da BU DEVRİYELERİN SADECE ZAMAN KAYBI OLDUĞUNU VE HİÇ BİR İŞE YARAMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM...
    Cevapla
  • ccc 4 yıl önce Şikayet Et
    6.devriye biter 66.devriye biter ama TSK nın araçları taşlanmaya devam eder.rusya güzergah bilgisini veriyor pkk lılara ,çocuklar en önde yolda taş kaya bariyerler yaparak çoçuk kadın ve erkek pyd-pkk lılar taş atıyor ayna söküyor,aracın üstüne çıkıp jammır anteni bile söktüler 5.devriyede, adamlar tripod kurmuş yola kameralarıda sürekli kayıtta geçişi çekiyorlar .sonuç var mı yok teröristler gündüz sivil akşam silahlı
    Cevapla
  • Akif 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu devriyeler bana anlamsız geliyor. Ne işe yaradığı konusunda bir açıklama da duymadım. Birkaç askerin zırhlı araçların çelik konteynerleri içerisinde belli yollardan geçmesinden ibaret bir iş gibi görünüyor. Umarım işe yarıyordur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
S&P'nin not kararı sonrası Bakan Şimşek'ten ilk açıklama
Tarım Kredi Kooperatif Market'ten 4-10 Mayıs'a özel indirim! Tarım Kredi Market kataloğu