Skandal sözleri tepki çeken Yeşim Meltem Şişli istifa etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İSMEK'te başörtülü kadınlara aşağılayıcı ve ayrımcı ifadeler kullandığı iddiasıyla İBB Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli hakkında soruşturma açılmıştı. Yeşim Meltem Şişli bugün İBB'deki görevinden istifa etti.

Skandal sözleri tepki çeken Yeşim Meltem Şişli istifa etti
Skandal sözleri tepki çeken Yeşim Meltem Şişli istifa etti
GİRİŞ 10.02.2020 16:35 GÜNCELLEME 11.02.2020 16:00
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış

NE OLMUŞTU

Genel Sekreter Yardımcısı Şişli hakkında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İSMEK'in çalışanlarına aşağılayıcı ve ayrımcı ifadeler kullandığı iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılmıştı.

İSMEK eski bölge sorumlusu 19 kadın, kendilerine hakaret ettikleri gerekçesiyle İBB Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Şişli hakkında, "İnanç, düşünce ve kanaat hürriyetinin kullanılmasını engelleme" suçundan soruşturma başlattığı öğrenilmişti.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da iddiaların ardından, Yeşim Meltem Şişli'nin ifadesinin alınması için 5 müfettiş görevlendirmişti.

SKANDAL SÖZLERİ BÜYÜK TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Şikayette bulunan İSMEK çalışanları Şişli’nin kendilerine, "Kaçınız bekarsınız, bir el kaldırın bakalım. Bu ne böyle, hepsi bekar neredeyse. Bunları akşam itfaiyecilerle buluştursanız müdür bey. Bir gece organize edin hemen, eşleşsinler. En şanslı müdür bu müdür, bu kadar kadınla çalışıyor... Size araç da vermemişler. Bu sıcakta başınız da kapalı, ne yapıyorsunuz, terliyorsunuzdur ve kokuyorsunuzdur... Bence hiçbiriniz yönetici değilsiniz, formasyonunuz yok bir kere... Hepinizin diksiyonları berbat, acil eğitim almalısınız..." dediğini iddia etmişti.

 

 

YORUMLAR 93
  • Nesdahl 4 yıl önce Şikayet Et
    Sac boyayipda cakma gözlük takmayla modern olunmuyor kafa in ici bos oldumu hepsi nafile kendilerini modern saniyorlar kopye cekmekden baska birsey yaptiklari yok
    Cevapla
  • ahali 4 yıl önce Şikayet Et
    bu kadına kızıyorlar ama chp laiklerin hepisi bu kadın gibi düşünüyor 18 yılın kini var içlerinde iktidara gelseler başta ordu olmak üzere devlette bir tane ak partili bırakmazlar ak parti öncesi bu kadar kin yoktu laiklerde ak partinin araplara kuçak açması çıldırtmış bunları suriyelilerden nefret ediyorlar
    Cevapla
  • şalgam 4 yıl önce Şikayet Et
    ayıp hiç bir insana yakışacak hereketlermi bunlar görüşümüz ne olursa olsun insana yakışacak harekerlerde bulunalım
    Cevapla
  • Hasan KIRAN 4 yıl önce Şikayet Et
    En yakın seçimde CHP onu Ya Millet vekili yada Belediye başkanlığı ile ödüllendirir.
    Cevapla
  • cevdet 4 yıl önce Şikayet Et
    ak partı hükümette olmasaydı kapalı bayanların hepisini kapının önüne koyarlardı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
2 Nolu Baro Başkanı Şamlı'dan yeni Anayasa hakkında Haber7'ye özel açıklamalar
Vatandaşa soruldu! AK Parti'ye neden oy vermediniz? Anket sonuçları