Çavuşoğlu'dan Yunan mevkidaşına cevap!

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun paylaşımında, "Yunanistan, hakkımızda yalan haber yaymak yerine göçmenlere insan gibi davranmalıdır" ifadeleri yer aldı.

Çavuşoğlu'dan Yunan mevkidaşına cevap!
Çavuşoğlu'dan Yunan mevkidaşına cevap!
GİRİŞ 05.03.2020 23:21 GÜNCELLEME 05.03.2020 23:22
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias'ın Avrupa'ya gitmeye çalışan sığınmacılara ilişkin açıklamasına Twitter'dan yaptığı paylaşımla yanıt verdi.

 

 

Çavuşoğlu, paylaşımında, "Masum göçmenlere göz yaşartıcı bomba atmanın kabul edilebilir olduğunu mu düşünüyorsun? Onlara ateş etmek ve öldürmek kabul edilebilir mi? Yunanistan, hakkımızda yalan haber yaymak yerine göçmenlere insan gibi davranmalıdır, yıllardır Türkiye'nin yaptığı gibi" ifadelerini kullandı.

Yunanistan Dışişleri Bakanı Dendias, Twitter'daki paylaşımında, Türkiye'nin, hayatta kalmak ve daha iyi bir hayat sürmek isteyen insanları siyasi hedeflerine ulaşmak için kullandığını öne sürmüştü.

 

 

YORUMLAR 3
  • Aslan baba 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar insanlıktan nasibini almamış ki insanlara insan gibi davransın..
    Cevapla
  • irfan 4 yıl önce Şikayet Et
    bu yunan ve rus yalanlarına artık karnımız tok.böğle bilinsin onlar aşağı ve insanlıktan nasibini almamış insanlardır.allahın iziniyle 2023 yılına kadar türkiye küresel bir güç yapacağız.hepimiz birlikte çalışarak tabiki
    Cevapla
  • Ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    Yunan ve Rum insan olmayı adam olamadıki daha binlerce yıldır, ne idiğü bilinmeyen barbar Domuz gibi millet
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yunanistan'ı korkutan gelişme...Türkiye'yi durdurmak için rekor bütçe
Gurur projeleri okullarda ders olarak anlatılacak