Doktorun tepki çeken videosuyla ilgili inceleme!

ANKARA Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi Başhekimliği, Uz. Dr. G.Ç.'nin koronavirüs vakalarının daha yüksek olduğuna ilişkin sosyal medyada yer alan videosu ile ilgili inceleme başlatıldığını duyurdu.

Doktorun tepki çeken videosuyla ilgili inceleme!
Doktorun tepki çeken videosuyla ilgili inceleme!
GİRİŞ 19.03.2020 10:00 GÜNCELLEME 19.03.2020 10:00
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Ankara Üniversitesi'nin Twitter hesabından 'Tıp Fakültemiz İbni Sina Hastanesi Başhekimliğinden Açıklama' başlığıyla yapılan paylaşımda, "Bugün sosyal medyada dolaşan hastanemizle ilgili video görüntüsü hakkında Uz. Dr. G.Ç.'nin açıklaması ektedir. Konuyla ilgili inceleme başlatılmış olup, gerekli uyarılar yapılmıştır" denildi.

YORUMLAR 21
  • Karslı 4 yıl önce Şikayet Et
    Görevinden alinmali kapının önüne koyulmalı
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    sen kim oluyorsunda saçmasapan konuşuyorsun? ne sanıyorsun kendini? devletin en üst makamı konuşuyor. sen ispatın nerde. sadece boş bir yorumdan ibaret. bundan dolayı açığa alındın.
    Cevapla
  • Öfke 4 yıl önce Şikayet Et
    Çapa profu , zahide yetiş müdavimi yavuz dizdar mıydı neydi yanlış hatırlamıyorsam youtube da videosunu izlemediyseniz izleyin, bu dr dan bir fark göremedim.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Manipülasyon içeriyor ise eğer açıklamaları, vesile olsa dahi fark etmez, meslekten men edilmeli bence, bundan gelecek fayda olmaz olsun.
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Kasıtlı ve haince konuşmuş. Rektör efendi de korumaya alıyor. Neymiş çok çalışıyormuş halen çalışıyormuş. “Umreciler mahvetti” demesi zihniyetinin ve kendisinin ne kadar alçak olduğunu gösteriyor.
    Cevapla
  • vicdan 4 yıl önce Şikayet Et
    pes ya o insanlar sayesinde biz evimizde rahat oturabiliyoruz.. onlar bizden kat be kat tehlikede hemen atalım cehennem çukuruna zihniyetine karşıyım. Hata yapmış olabilir onların psikolojisini biliyormusunuz pc karşısında oturup atıp tutmak kolay... onlarında ailesi çocukları var ve gece gündüz halk sağlığı için çalışıyorlar. Az bir insaf be ne ara bu kadar saldırgan olduk vicdanınızla baş başa bırakıyorum sizi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?