Gerçekler ortaya çıktı! Fahrettin Altun açıkladı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Türkiye karşıtı her habere doğruluğunu ve güvenilirliğini hiç araştırmadan sahip çıkan bu zihniyet bizlere bağımsız, tarafsız, güvenilir ve sorumlu bir medyanın ne denli önemli olduğunu bir kez daha göstermiştir." ifadelerini kullandı.

Gerçekler ortaya çıktı! Fahrettin Altun açıkladı
Gerçekler ortaya çıktı! Fahrettin Altun açıkladı
GİRİŞ 08.05.2020 11:00 GÜNCELLEME 08.05.2020 11:08
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin Birleşik Krallık'a yolladığı tıbbi yardım malzemeleri ile ilgili ortaya atılan asılsız ve hezeyan dolu iddiaların, her iki ülkenin resmi makamları tarafından yalanlandığını ve işin hakikatinin hemen ortaya konduğunu vurgulayan Altun, paylaşımında şunları kaydetti:

 

'YAŞASIN DEMOKRASİ YAŞASIN HAKİKAT'

"Ancak ülkemizi karalama amaçlı bir kampanyanın ürünü olduğu aşikar olan bu tarz haberlerin, bazı kişiler ve medya kuruluşlarınca bu denli sevinçle rağbet görmesi üzücüdür. Gelgelelim hakikat tecelli etmekte, yalanı kendilerine rehber edinenlerin mumu her yatsıda sönmektedir. Medya eğer yalanın, batılın ve sansasyonun girdabına kapılıp da doğrunun, hakkın ve hakiki haberin peşinden gitmeyi bırakırsa orada demokrasi savunusundan değil, olsa olsa halk ve demokrasi düşmanlığından söz edilebilir. Yaşasın demokrasi, yaşasın hakikat!"

 

 

YORUMLAR 10
  • bir dost 3 yıl önce Şikayet Et
    malesef ozgurluk denince bunlarin akli suc isleme ozgurlugune kayiyor..baska bildikleri bir ozgurluk yok..camur atmada, yalan haber yapmada ozgur bir medya var suan..buna bazi patilerde dahil..ama insanoglu, tarafsiz olan gorebiliyor sadece..bunlarin yaptiginin yarisini baskalari yapsa, simdiye butun destegi kaybetmisti..ama insanda ne namus, nede tukurecek yuz olmayinca isler bu hale geliyor
    Cevapla
  • Yakub 3 yıl önce Şikayet Et
    Yaşasın Cennet Ehilleri. Ne mutlu Müslümanım diyene.
    Cevapla
  • Can 3 yıl önce Şikayet Et
    Biri ingilteredeki uşağına emir verir yalan haber üretin bunu Türkiye deki uşaklarımız paylaşsın. Aynı kişi Turkiyedeki uzaklarına da yalan haberler yaptırıyor. O düpedüz yalan olan haberler de avrupada haber yapılıyor. Avrupa kanalları da nedense o malum Türkiye de ki iftiracı yalan üreticilerini paylaşır. Buna avrupa ve türkiye insanını kandırmak denir. Algı yönetimi denir. Böylece siz yalan haber üretmemiş haber paylaşmış olursunuz. Ve size kimse nereden biliyorsunuz diye sormasının onune geçmiş olursunuz. Terörist bir tekniktir. Sahtekarlıktır. Çok ağır cezalar konmalı. Doğruluğunu ispatlamayan a hapis cezası verilmeli.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Neden önlem alınmıyor ozaman sayın bakanım,hagi devlette bukadar yalancının bir arada olduğu bir medya var adamlar her şeye karışıyor bukadar hainliğe hangi devlet hangi hükümet müsade eder biri bunlara dur demiçekmi lafla olmuyor bakanım gerekirse bu hainler için kanun çıkarın
    Cevapla
  • bir dost 3 yıl önce Şikayet Et
    amerikada
    Cevapla
  • çağdışı 3 yıl önce Şikayet Et
    karalama işine bel ğağlayanların peşin e MİT i takmak gerek. oldukları yerde etkiisz hale geritilsinler ki dünyanın hiç bir yerinde Türk Milletine ihanet edenlerin asla kokusuz yaşayamayacağını bilisnler..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Güler'den müttefiklere mesaj: Aklımızla dalga geçmesinler!
Kadınların futbol maçında kavga çıktı! 7 kişi yaralandı...