Bakan Varank'tan videolu ispat: AK Parti’den önce 'bu' Muharrem İnce de yoktu galiba

'Başörtüsünün serbest bırakılması Cumhuriyet'e meydan okumaktır' sözlerinin sahibi CHP'li Muharrem İnce'nin AK Parti sonrası kadınların özgürleşmesini hazmedemeyen açıklamalarına bir tepki de Bakan Mustafa Varank'tan geldi. Varank, İnce'nin yıllar önce başörtüsüne karşı düşmanca ifadeler kullandığı açıklamaları paylaşarak "AK Parti’den önce 'bu' Muharrem İnce de yoktu galiba..." ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 28.06.2020 20:33 GÜNCELLEME 28.06.2020 20:39
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'in TBMM'de kadın hakları ile ilgili açıklamalarıyla başlayan ve CHP'li Muharrem İnce'nin Zengin'e tepki olarak paylaştığı ama rezil olduğu ifadeler sonrası tartışmalar devam ediyor.

 

 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İnce'nin "AK Parti'den önce hiçbir şey yoktu"ya varan anlamsız paylaşımına, AK Parti'den önce İnce'nin başörtüsüne karşı düşmanca açıklamalarını hatırlatan bir video ile cevap verdi.

"AK PARTİ’DEN ÖNCE “BU” MUHARREM İNCE DE YOKTU GALİBA"

Varank, İnce'nin Allah'ın emri başörtüsüne karşı nefretini gözler önüne seren 4 ayrı zamanda çekilmiş 4 videoya "AK Parti’den önce “bu” Muharrem İnce de yoktu galiba...Teşekkürler AK Parti." notunu düştü.

TARTIŞMAYI BAŞLATAN AÇIKLAMA

CHP'li Muharrem İnce, AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin’in ‘AK Parti gelene kadar kadının adı yoktu’ sözlerine tepki olarak "AKP’den önce yol yoktu, buzdolabı yoktu, mağarada yaşar, ağaç kovuğunda saklardık yiyeceklerimizi...Taş devrindeydik, kadının adı yoktu" ifadelerini kullanmıştı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 42
  • ÖNCE VATAN 3 yıl önce Şikayet Et
    sizler ne konuştuğunu bilmeyen safsalak larsınız çünkü bir kelimeniz yarım saat sonra bir tutmuyor sizin dinsiz imansız muslümanlığa karşı baş örtüye karşı bir zatlar sınız siz iki yüzlü olduğunuz için sizin lafınıza güven olmaz dürüst ol safını belli et türk milleti biliyor sen hangi saftan iki yüzlü olmadan şerefli namuslu ol lafların politika ağzı olmasın insan ağzıyla konuş
    Cevapla
  • ali yazıcı 3 yıl önce Şikayet Et
    "kadınların saçını örtmek yerine erkeklerin gözlerini bağlayalım"İnce ince bir düşünce ilahi ince sizin gözleriniz zaten bağlı,"başörtüsü takmak özgürlük değil"bu zihniyet laf üretmekten hizmet üretmeye zaman ayıramıyor yazık.
    Cevapla
  • muyo 3 yıl önce Şikayet Et
    bunların yüzüne tükürsen yağmur zannederler din düşmanları
    Cevapla
  • Vangölü 3 yıl önce Şikayet Et
    muharrem hala chp den medet umuyor kilicdaroglu seni bitirdi hayata iflah olmazsın muharrem sen akp ile uğraşacağına chp ye bak koskoca cumhurbaşkanı adayını sahneye gel buraya muharrem denilir mi varsayalım ç.baskani olsaydın kemal senin kapını tekmeyle açardı ince
    Cevapla
  • Türkiye 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen bisiklet sür muharrem çünkü vizyonunuz (hedefiniz) misyonunuzun göstergesi daha ötesi yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt