Fuat Oktay: Türkiye ve Azerbaycan etle tırnaktır

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ermenistan tarafından Azerbaycan'a gerçekleştirilen saldırıyı kınadığı açıklamasında, Türkiye ve Azerbaycan'ın 'etle tırnak' olduğunu vurguladı.

Fuat Oktay: Türkiye ve Azerbaycan etle tırnaktır
Fuat Oktay: Türkiye ve Azerbaycan etle tırnaktır
GİRİŞ 13.07.2020 23:28 GÜNCELLEME 13.07.2020 23:29
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, "Dost ve kardeş Azerbaycan'a Ermenistan tarafından yapılan saldırı kabul edilemez, şiddetle kınıyorum. Şehit düşen Azeri kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Türkiye ve Azerbaycan etle tırnaktır. Her zaman ve her şartta seninleyiz Azerbaycan." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 9
  • mahir karaca 3 yıl önce Şikayet Et
    Ermenice 1071 hatırlatmanın zamanı geldi geçmek üzere vur mehmedim
    Cevapla
  • adnan 3 yıl önce Şikayet Et
    Nahçivan Özerk Bölgesine verin silahı. Ermenistan'ı dümdüz etsinler. Ne Türkiye ne Azerbaycan sorulu tutulamaz. Rusya böyle yaptı. Karabağ'a silah verdi, Rus ve Ermeni askerleri Karabağlı kılığına girdi. Azerbaycan toprağını işgal ettiler.
    Cevapla
  • ünlü düşünür 3 yıl önce Şikayet Et
    azerbaycanli turk kardeslerimizi daima destekliyoruz bizimki para aski degil kardeslik askidir turki cumhuriyetleri yanliz degildir herzaman destekleyecegiz
    Cevapla
  • Kadir 3 yıl önce Şikayet Et
    Her defasında kınamaktan öteye geçmiyoruz.sınır kapısını kapatarak bu adamları sindiremiyeceğimizi anlamamız lazım. Lütfen etkili bir saldırı yaparak bu adamlara cevap verelim.kardeşlik bunu gerektirir. Azerbaycan’ın enerji piyasasındaki gücü,Pakistan’ın nükleer gücü ve Türkiye’nin uluslararası diplomasi,askeri gücü birleşmeli ve bütün dünyaya güzel bir cevap verilmeli. Saygılar...
    Cevapla
  • Cesur 3 yıl önce Şikayet Et
    Katil ermeni , kanı bozuk ermeni .Bir buçuk milyon masum Müslüman'ı şehit ettin.Bunun hesabını vereceksin.Dünyada ermeni, yunan ve israil olduğu sürece dünyada huzur olmaz.Bunların işi gücü fitne fesat çıkarmak.Her türlü kötülüğü yapar, sonra da başkalarını suç atar.Hangi taşı kaldırsan altınds bunlar vardır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Aliyev imzaladı... Azerbaycan ile Türkiye arasında gelirde çifte vergilendirme kaldırıldı
'Ekrem İmamoğlu'na karşı Özgür Özel mi öne çıkartılıyor?'