İkiz dehşeti! Oğlu öldü, yaralanan baba ölü taklidi yaparak kurtuldu

İzmir'in Narlıdere ilçesinde, kır düğün salonu işletmecileri ikiz kardeşler, salonu kiralayan Süleyman Fırat Can ile aralarındaki ücret tartışmasında dehşet saçtı. İkizler, iddiaya göre salonu kiralamaktan vazgeçip, parasını isteyen Fırat Can ile babası Muzaffer Can'a kurşun yağdırdı. Fırat Can olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan baba ölü taklidi yaparak kurtuldu.

İkiz dehşeti! Oğlu öldü, yaralanan baba ölü taklidi yaparak kurtuldu
İkiz dehşeti! Oğlu öldü, yaralanan baba ölü taklidi yaparak kurtuldu
GİRİŞ 09.12.2020 19:57 GÜNCELLEME 09.12.2020 19:57
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

İzmir'in Narlıdere ilçesindeki ikiz kardeşler, iddialara göre borçlu olduğu Süleyman Fırat Can ve babasını silahla vurdu. Saldırıda Süleyman Fırat Can yaşamını yitirirken, baba Muzaffer Can ölü taklidi yaparak hayatta kaldı.

2 Kasım tarihinde Narlıdere ilçesi Altıevler Mahallesi'ndeki bir kır düğün salonunda meydana geldi. İddiaya göre, birkaç ay önce Süleyman Fırat Can (28) isimli kişi, Serkan B. isimli şahıs aracılığıyla kır düğün salonunu kiralamak için işletme sahipleri ikiz kardeşler Harun-Hakan İ. ile görüşerek anlaştı.

30 BİN TL'Yİ GERİ İSTEDİ

İddialara göre, daha sonra düğün salonunda yaşanan olaylar ve salonun kurşunlanması üzerine Süleyman Fırat Can, kiralamaktan vazgeçerek verdiği 30 bin TL parayı şahıslardan geri istedi. Harun-Hakan İ. kardeşler, masrafları gerekçe göstererek paranın bir kısmını ödeyebileceklerini söyleyerek Süleyman Fırat Can'ı kovdu.

İKİZLER GÖRÜŞMEDE DEHŞET SAÇTI

Daha sonra Süleyman Fırat Can ve babası Muzaffer Can, konuyu çözmek için buluşmak istedi; ancak Harun-Hakan İ. kardeşler ve arkadaşları silahlarıyla birlikte geldi. Oğlu Süleyman Fırat Can ve babası Muzaffer Can'a ateş eden şahıslar, dehşet saçtı. Olay yerinde Süleyman Fırat Can hayatını kaybederken, yaralı olarak kurtulan baba Muzaffer Can ise ölü taklidi yaparak kurtuldu. Olay sonrasında ise Harun-Hakan İ. kardeşler ve Emre D. polisler tarafından yakalandı. 3 kişi, tutuklanarak cezaevine konuldu.

'EN AĞIR CEZAYA ÇARPTIRILMASINI İSTİYORUM'

Olayda oğlunu kaybeden ve eşi yaralı bir şekilde kurtulan anne Dilek Can, yaşananları anlattı. Oğlunu konuşmak için çağırdıklarını; ancak şahısların silahlarla buluşma yerine geldiğini anlatan acılı anne, şahısların en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 21
  • Kızılelma 3 yıl önce Şikayet Et
    Düğün salonumu yoksa mafyamı.Bu ne yahu.En ağır cezayı almalılar.
    Cevapla
  • Adnan 3 yıl önce Şikayet Et
    10 sene verirler indirim iyi hal vs 3-4 sene yatar çıkar belkide onuda paraya cevirirler.idam olmadıkça bu tip vakalar ve vatana ihanetler bitmezzzz
    Cevapla
  • Hasanbb 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede silah almak ve kullanmak iphone almaktan daha kolay hale geldi. Sonuç bu.
    Cevapla
  • okan 3 yıl önce Şikayet Et
    cezaya bakin bu okaylarin devamina bakin. adamin yedi sulalesininden hesap soracaksin ki kimse bu tur islere kalkismasin. amaaaaa basit cezalar yuzunden ölen öldügü ile kaliyor. toplum da iyice bozuluyor.
    Cevapla
  • Hasan Günver 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu magandalar bir daha asla toplumda yer almamalı, yeter artık adalet gelsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yüksek İstişare Kurulu toplantısında "anayasa" ele alındı
İsmailağa Cemaati tarihinde bir ilk! Kapılarını basına açtılar